BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Objasni onda gdje si bio s njom jer se ženska teleportira čas vamo čas tamo
Dubrovnik , Ibiza

Za ovo ti mogu rec da je to njena relacija kad je u EU (HR-Ibiza). Znaci sasvim normalno. A stavi jedan profil tu i tamo kao puno njih drugi. Kad je nekidan bila u Splitu, isto jedan profil prije odlaska bio u jednom drugom gradu (RI ili PU). Zato da nije OVO razlog da se mora newbie tretirat da je pimp. Mala je odlicna i slazem se snjim. Pa sad sta je da je. Nekima (mali broj) ovdje na forumu se nije svidilo, vecina je, i to je to.

Za ovo ti mogu rec da je to njena relacija kad je u EU (HR-Ibiza). Znaci sasvim normalno. A stavi jedan profil tu i tamo kao puno njih drugi. Kad je nekidan bila u Splitu, isto jedan profil prije odlaska bio u jednom drugom gradu (RI ili PU). Zato da nije OVO razlog da se mora newbie tretirat da je pimp. Mala je odlicna i slazem se snjim. Pa sad sta je da je. Nekima (mali broj) ovdje na forumu se nije svidilo, vecina je, i to je to.
Znaci legit je…ciljam ju ali mi je utekla iz PU

Znaci legit je…ciljam ju ali mi je utekla iz PU

Ima o njoj puno na forumu. Napravila nove profile i zato nemozes brzinski nac. A legit je, sta vidis to i dobijes. Sta se tice usluge, meni odlicna. Da pazi na higijenu, i to je tocno. Ako dodjes uredan, obrijan, sve ok. Mozda ti prvi put nece dat owo, tako ce ti i napisat kad upitas. Ali takve su mi 1000x bolje nego one druge.

Ponašaš se kao da si gazda foruma, napisat ću kad je mene volja vezano za moje posjete. Nisam ja lik koji živi ovdje na forumu i kojemu je forum sve na svijetu. Trebali bi ljudi bit sretni što sam napisao svoje najbolje iskustvo, a ne da me se napada bez razloga.
moraš razumjet i druge ljude, prvi post i odma nekoga nahvališ, naravno da su iskusni ljudi na forumu skeptični jer takvo nešto dolazi od pimpa uglavnom.

ona na nekim slikama, u stvarnosti značajno značajno značajno deblja

prostor na trešnjevci, 100/30

izgled 3,75/5 akcija 4,5/5
Bio sam kod baby muniz prije mjesec dana u Zg, Savska 105.
Cura je za moj pojam TOP ,možda koji kg viška ali je stvarno zgodna u faci i tijelu.
Ljepša nego na videu, usluga i ponašanje prva liga.
Uzeo 30min i odmah nadoplatio za sat.
Uredno sve, i cura i prostor.
Preporučam svakome, jako lijepo iskustvo, za ponoviti svakako ako bude prilike.

Bio sam kod baby muniz prije mjesec dana u Zg, Savska 105.
Cura je za moj pojam TOP ,možda koji kg viška ali je stvarno zgodna u faci i tijelu.
Ljepša nego na videu, usluga i ponašanje prva liga.
Uzeo 30min i odmah nadoplatio za sat.
Uredno sve, i cura i prostor.
Preporučam svakome, jako lijepo iskustvo, za ponoviti svakako ako bude prilike.
Ma nista viska. Za moj ukus taman. I slazem se sve je vrhunski.

Ima o njoj puno na forumu. Napravila nove profile i zato nemozes brzinski nac. A legit je, sta vidis to i dobijes. Sta se tice usluge, meni odlicna. Da pazi na higijenu, i to je tocno. Ako dodjes uredan, obrijan, sve ok. Mozda ti prvi put nece dat owo, tako ce ti i napisat kad upitas. Ali takve su mi 1000x bolje nego one druge.
Ja sam imao bezvezno iskustvo s njom prije dviije godine, ali glupi splet okolnosti. Inače simpa i fer cura.

Bio sam s "novom" Miom Louise prosli tjedan, skinula je sigurno 10-ak kg, ali nije izgubila na oblinama, po meni izgleda bolje nego ikad...
Nije nam prvi put, bila je dobro raspolozena, krenuli smo s poljupcima, prebacili se na BJ sa (uvijek radi sa, nemam nista protiv), a kasnije i na akciju, izmijenili nekoliko poza, ona aktivno sudjeluje i uziva, nije jedna od onih koje dođu odraditi posao, a ako joj se svidite, pusti i malo grubosti :)
Kazem, vec je poznata na ovim stranicama, ali ovo je prvi put da sam bio s njom otkako je znacajno smrsavila i meni je bilo top...
250/1h outcall

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh