BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jebiga to je malo zajebano sve skupa. Recenzije mogu biti korisne ako kužis sto onaj koji pise trazi od djevojke. Najbitnije je to prepoznati kada pratis recenzije. Imas svakakvih klijenata, kao i cura. Ono što sam ja skužio već odavno, od 10 cura, jedna mi je top, dvije tri su onako, ostatak jednostavno ne idem. U cijeloj ovoj priči sa recenzijama, postoji uzorak koji možeš pratiti i koji te može odvesti na pravu adresu. Najveća su razočarenja trenutna napaljenost i odlazak bez informacija na temelju EGE fotki i informacija sa profila, tu se krije majka svih zajeba... Forum je koristan, ako ga koristiš na dobar način
Za 30min meni svaka valja dokle god mi se fizički svidi 😆 ionako rijetko idem kod iste

Otkazuje 15 minuta prije dogovorenog termina, drugi put neće dati niti približnu lokaciju i onda sere preko numbustera kako ja trošim njeno vrijeme. (kelly)

Ovo joj je kolegica (olivia), možda i ona ili što već, ne znam, pa ako zamjene profile da možete naći:

Pozdrav ekipa, neznam kakvi su tudji ukusi ali ja obozavam velike atribute ( prednost prirodnim, ali i silikoni nisu za bacit )
Moram pohvalit ovu curu sa bas velikim grudima prirodnim. Da ne pisem gluposti kao na primjer koje poze sve radi itd. Reci cu samo da je vrijedi posjetiti, da se trudi da te napali i da necete zazaliti...barem ja nisam i nadam se da ce biti love i vremena sa ponovno odem ( zaboravio pitat koliko ostaje )

Otkazuje 15 minuta prije dogovorenog termina, drugi put neće dati niti približnu lokaciju i onda sere preko numbustera kako ja trošim njeno vrijeme. (kelly)

Ovo joj je kolegica (olivia), možda i ona ili što već, ne znam, pa ako zamjene profile da možete naći:

Ja nikad nisam imao problema s njom i mogu reci da je meni super mala i uvijek ispostovala dogovor. Mozda si samo imao bad luck ili ona los dan.

Pozdrav ekipa, neznam kakvi su tudji ukusi ali ja obozavam velike atribute ( prednost prirodnim, ali i silikoni nisu za bacit )
Moram pohvalit ovu curu sa bas velikim grudima prirodnim. Da ne pisem gluposti kao na primjer koje poze sve radi itd. Reci cu samo da je vrijedi posjetiti, da se trudi da te napali i da necete zazaliti...barem ja nisam i nadam se da ce biti love i vremena sa ponovno odem ( zaboravio pitat koliko ostaje )
Mmmmm, valjalo bi uronit u te dude.
A još ako se jebe u sise... 🤪

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh