A nije ne...meni je zanimljivo..jbgPardon ! Smarate nas ostale !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije ne...meni je zanimljivo..jbgPardon ! Smarate nas ostale !
jednostavno stisni lijevi click na njegov nickname,otvori ti se ponudeno stisnes zanemarite i nemas vise problema itjt. tako sam ja napravio i uopce vise ne vidim sta pise,nek si lik pise sam sa sobom->pravac za popovacu ili vrapče na promatranje.Gnjavatoru do kada misliš gnjaviti? Ne dira me uopće mišljenje nekog bezveznjaka s interneta. Pogotovo nekog lika koji jebe samo kada ponudi svoju ženu i kad plati.
Osama, odjebi!Gnjavatoru do kada misliš gnjaviti? Ne dira me uopće mišljenje nekog bezveznjaka s interneta. Pogotovo nekog lika koji jebe samo kada ponudi svoju ženu i kad plati.
stavi screenshot, ovako bez dokaza mozes optuziti a čovjek s tim nema vezeOvaj Equilibrium je opasni psihopat čisto da se zna. Privatno prijeti svačime. Tek toliko da se vidi kakav je gospodin. Lažna elita i šljam. Pa se pazite manijaka.
Opcepoznato si prepotentan, i kao baba s placa. Seres ko foka i odjebi vise.Ovaj Equilibrium je opasni psihopat čisto da se zna. Privatno prijeti svačime. Tek toliko da se vidi kakav je gospodin. Lažna elita i šljam. Pa se pazite manijaka.
kme kme...kako sam ti i u privat rekao - lako će te biti prepoznati dolje. Sada si pokušavaš naći "leđa" kmečeći tu?Ovaj Equilibrium je opasni psihopat čisto da se zna. Privatno prijeti svačime. Tek toliko da se vidi kakav je gospodin. Lažna elita i šljam. Pa se pazite manijaka.
party ko party samo žene malo slobodnije obučene,tu i tamo vidiš neki sex...Je bio tko na partyu u baru navecer? Kako to izgleda?
KojaBio jučer na punti ,ona Mađarica predobra![]()
Mlada vitka ,visoka.
več sam napisala da bar radi od uskrsaJel radi sad onaj bar na kraju il ne ?
Weiß il kako već
Bilo na portalima da su ga zatvorili
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |