To ti se samo čini...čim si ovdje imaš neki defektKad sve ovo čitam i gledam…jebote pa ja sam i vise nego normalan![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti se samo čini...čim si ovdje imaš neki defektKad sve ovo čitam i gledam…jebote pa ja sam i vise nego normalan![]()
bar radi od uskrsa a ljudi je krcato,evo bila ovaj vikendEkipa dosta više ovih glupih prepirki. Nego jeli bio netko skoro na Punti, ima li šta ljudi i šta je s jebenim barom hoće li radit ili ne?
Hvala Nikoleta častim pićem u baru za informacijubar radi od uskrsa a ljudi je krcato,evo bila ovaj vikend
Vidio sam te..nisi se ništa promjenilabar radi od uskrsa a ljudi je krcato,evo bila ovaj vikend
Za tebe samo najboljejel to pohvala ili...
Za tebe samo najbolje![]()
Nego ..nema nam već dugo Dugoga? Je znaš šta je s njime...možda ste se skompali pa skupa idete na Puntu,a da mi neznamo l?Za tebe samo najbolje![]()
jojjj nmoj molim te,za uskrs sam bila 1.put ove godine na punti i prvo što sam pogledala pogledala sam dali je ta krntija još tamoNego ..nema nam već dugo Dugoga? Je znaš šta je s njime...možda ste se skompali pa skupa idete na Puntu,a da mi neznamo l?![]()
jojjj nmoj molim te,za uskrs sam bila 1.put ove godine na punti i prvo što sam pogledala pogledala sam dali je ta krntija još tamo![]()
Vikendom da,preko tjedna još uvijek slabo, u srijedu kad sam bio par ljudi na cijeloj plazibar radi od uskrsa a ljudi je krcato,evo bila ovaj vikend
stignem samo vikendom pa ne znam kako je preko tjedna,ali sub i ned je bilo krcato,i u subotu je na partiju bilo puno ljudi...Vikendom da,preko tjedna još uvijek slabo, u srijedu kad sam bio par ljudi na cijeloj plazi
A cek sta dodes na plazu to je neka nudisticka ili nisma upucenstignem samo vikendom pa ne znam kako je preko tjedna,ali sub i ned je bilo krcato,i u subotu je na partiju bilo puno ljudi...
Znaci moram gađat vikendestignem samo vikendom pa ne znam kako je preko tjedna,ali sub i ned je bilo krcato,i u subotu je na partiju bilo puno ljudi...
Ej...nick ti je pravijebac,a nemaš pojima o Punta križi...nešto mi tu smrdiA cek sta dodes na plazu to je neka nudisticka ili nisma upucen
Gnjavatoru do kada misliš gnjaviti? Ne dira me uopće mišljenje nekog bezveznjaka s interneta. Pogotovo nekog lika koji jebe samo kada ponudi svoju ženu i kad plati.Ajde se ti dogovori malo sam sa sobom ili si ograniči internet za vrijeme prije terapije ili poslije jer si se pogubio.
Gnjavatoru do kada misliš gnjaviti? Ne dira me uopće mišljenje nekog bezveznjaka s interneta. Pogotovo nekog lika koji jebe samo kada ponudi svoju ženu i kad plati.Ajde se ti dogovori malo sam sa sobom ili si ograniči internet za vrijeme prije terapije ili poslije jer si se pogubio.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|