Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahaaaaaPreduhitrio si me,al nema veze...
I mene zanima jel ima aktivnih u Sa.
Kaze meni evo ti lokacija i ja dosao trazi mi x bon druga ziralno prosli put otiso nije ta sa slike 70€ sto pise ko ce ga znat viseJesu li provjereni ovi brojevi iz HR i Saudije u Tuzli ? Ove plavuse ili su to kineskinja sve ?
Crnka ja sam onaj bez noge hahah e dobro si nema sta htjeo ponovit danas drugi put rajaVjeruj da grijesis. Kod mene nema problema,tako da mi ne treba niko pored![]()
LOLCrnka ja sam onaj bez noge hahah e dobro si nema sta htjeo ponovit danas drugi put raja
Kad si u Sarajevu ooetLOLPonovicemo ,ima dana
![]()
Još je dobro što da i da joj u usta svršio,nakon sedam još ti ga dobro popuši, voli ga duboko u grloEvo par recenzija
Po meni prvo mjesto hercegovka uredna cista mirišljiva prezgodna sise,guza ma sve, dala mi je da je jebem bez kondoma cak i svršsvanje u nju vatra u krevetu.10/10
----Minie usto u lukavici solidna moze proci ima dobre sise ne gleda na sat ne pozuruje sve u svemu vrijedi potrositi na nju.
-Bila je jedna u vogisci krace vrijeme kod nje sam volio da idem bila je bas dobra zvaka si Alisa ali nema je vec duzi period prestala je raditi.
---Jedna iz okoline Visokog imaka tada oko 35 g ja joj platio 70 km i izveo je na rucak i nju sam isto bez kondoma razvaljivao.
---I među boljim deoljicama je bila crital richy ali eto ona je bily vrh nema dalje ali je nema vise tu nazalost
SutraKad si u Sarajevu ooet
Javi vrijeme ,da opet te dobre guzove diram malo
Pa daj nam ti nešto bolje nađi i ići ćemo kod teCrnka naplati 300KM da ti ga sa kondomom popusi za 15-20 min i debili fkt plate lol
HIGJENA,sigurnost i kvalitet na prvom mjestu .Crnka naplati 300KM da ti ga sa kondomom popusi za 15-20 min i debili fkt plate lol
Moze li kintakt te iz Visokog?ili imas li nesto Zenica,Visoko?Evo par recenzija
Po meni prvo mjesto hercegovka uredna cista mirišljiva prezgodna sise,guza ma sve, dala mi je da je jebem bez kondoma cak i svršsvanje u nju vatra u krevetu.10/10
----Minie usto u lukavici solidna moze proci ima dobre sise ne gleda na sat ne pozuruje sve u svemu vrijedi potrositi na nju.
-Bila je jedna u vogisci krace vrijeme kod nje sam volio da idem bila je bas dobra zvaka si Alisa ali nema je vec duzi period prestala je raditi.
---Jedna iz okoline Visokog imaka tada oko 35 g ja joj platio 70 km i izveo je na rucak i nju sam isto bez kondoma razvaljivao.
---I među boljim deoljicama je bila crital richy ali eto ona je bily vrh nema dalje ali je nema vise tu nazalost
Mogu samo od tvoje mame adresu stavitiPa daj nam ti nešto bolje nađi i ići ćemo kod te
Sta ces druze neko ide sto je zeljan sexa i pusenja pa trazi bez kondoma zaljubi se i tako a meniCrnka naplati 300KM da ti ga sa kondomom popusi za 15-20 min i debili fkt plate lol
Oni bi da se ljube to je usluga poso nema tu nesto specijalno hahah nema strasti ako placas ovo je porok hobi.Drugo je kad nadjes sebi pa se potrudis da to gori da drugi ne jebe hahaHIGJENA,sigurnost i kvalitet na prvom mjestu .( A sto se tice cijene ,ne iznosi netacne info.
)
Ljudi ali zamislite kakve bi mi sve boleštine pokupili kad bi se svi jebali bez prezervativa sa istim djevojkama. Računaj da nju mjesečno pregazi 50 tipova, raznoraznih. Od migranata pa na dalje...cool je bez zastite ali sa djevojkom ili ženom. Ali sa noćnim damama svršavati bez zastite. To je kao ruski rulet da okrećeš, sto više puta okreneš sve veće su šase da te opali. A opaliće te sigurno. Tako da drugovi po p..kiEvo par recenzija
ti veci debil od ovog sto valjaa kurceve glave i laze ovdje.. cccMoze li kintakt te iz Visokog?ili imas li nesto Zenica,Visoko?
ma lazee bolan nije taj jebo mjesecima..Ljudi ali zamislite kakve bi mi sve boleštine pokupili kad bi se svi jebali bez prezervativa sa istim djevojkama. Računaj da nju mjesečno pregazi 50 tipova, raznoraznih. Od migranata pa na dalje...cool je bez zastite ali sa djevojkom ili ženom. Ali sa noćnim damama svršavati bez zastite. To je kao ruski rulet da okrećeš, sto više puta okreneš sve veće su šase da te opali. A opaliće te sigurno. Tako da drugovi po p..kičuvajte zdravlje, a zadovoljstvo na drugom mjestu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|