BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo par recenzija
Po meni prvo mjesto hercegovka uredna cista mirišljiva prezgodna sise,guza ma sve, dala mi je da je jebem bez kondoma cak i svršsvanje u nju vatra u krevetu.10/10
----Minie usto u lukavici solidna moze proci ima dobre sise ne gleda na sat ne pozuruje sve u svemu vrijedi potrositi na nju.
-Bila je jedna u vogisci krace vrijeme kod nje sam volio da idem bila je bas dobra zvaka si Alisa ali nema je vec duzi period prestala je raditi.
---Jedna iz okoline Visokog imaka tada oko 35 g ja joj platio 70 km i izveo je na rucak i nju sam isto bez kondoma razvaljivao.
---I među boljim deoljicama je bila crital richy ali eto ona je bily vrh nema dalje ali je nema vise tu nazalost
😂😂😂
Ovo je toliko pogresno da ne vrijedi komentara.

Evo par recenzija
Po meni prvo mjesto hercegovka uredna cista mirišljiva prezgodna sise,guza ma sve, dala mi je da je jebem bez kondoma cak i svršsvanje u nju vatra u krevetu.10/10
----Minie usto u lukavici solidna moze proci ima dobre sise ne gleda na sat ne pozuruje sve u svemu vrijedi potrositi na nju.
-Bila je jedna u vogisci krace vrijeme kod nje sam volio da idem bila je bas dobra zvaka si Alisa ali nema je vec duzi period prestala je raditi.
---Jedna iz okoline Visokog imaka tada oko 35 g ja joj platio 70 km i izveo je na rucak i nju sam isto bez kondoma razvaljivao.
---I među boljim deoljicama je bila crital richy ali eto ona je bily vrh nema dalje ali je nema vise tu nazalost
Ha ha debila desanka sakic je kod tebe nemas ti para ni za one sto stoje pored puta trazis nesto za 100km klosaru

Iako sam ranije pisao da se neću oglašavati više na formu ipak neću održati obećanje :-). Samo iz razloga da malo pokušam oživiti temu i podstaći nekoga da podijeli neku dobru preporuku, a na kraju, i ja sam ovjde našao neke preporuke i došao do nekih dobrih djevojaka, tako da... evo moja iskustva za BIH...
1. Prva djevoka sa kojom sam probao čari kurvaluka je djevoka sa ovog linka https://cityoflove.com/profile/688853/645778
Ima više profila, oglašava se pod raznim imenima, djevojka je u Sarajevu, zgrade Miljacka, plavuša, slike nisu njene, ni na profilu ni koje pošalje porukom, dosta davno sam bio sa njom zadnji put i ne znam je li se nešto promijenilo, imala je dobre sise i napumpana usta pa ko to voli može proći. Ima sigurno 70-80kg, sve može sa kondomom čak i anal, relativno lako se dogovoriti i pronaći je, nije putno skupa i za povremene posjete je ok, bar nekad je bila. OCJENA 6/10
2. Sofija i Crnka Ana, moja prva trojka koja u stvari i nije trojka, jednu jebeš druga leži i gleda, ako hoćeš drugu da jebeš moraš kondom zamijeniti (baš ću ga mijenjati svako malo), sve je sa kondomom pa i pušenje. Cure su lijepe, Sofija najljepša i najzgodina sa kojom sam bio, ali za mene veliki minus što je i završnica u kondom, a ja ako vizuelno ne doživim taj čin eksplozije na žensko tijelo kao da nisam ni bio sa djevokom, i samo zbog toga OCJENA 7/10
3. Dora debela djevojka radi u Banja Luci i Brčkom povremeno. PREDEBELA, za moj ukus i ne bih ponovio jer je bolesno debela, iako ima savršen oral. OCJENA 2/10
4. Snježa iz Banja Luke, sve je napisano o njoj, djevojka koja se najviše trudi da vam ugodi, neumorna, ona će da guta kitu dok sami ne kažete nemoj više molim te :-). Skoro uvijek je dostupna, prijatna, ali nije top model i ima oko struka viška kilograma. OCJENA 6/10
MASAŽE:
1. Marina Sarajevo kod Hife, performans odličan, masaža i završnica, obučena u seksi rublje i možete grudi i guzu milovati ali ne više od toga, bar 1-2 put. Ima već godina sigurno 45-50 i minus veliki izgled. OCJENA 4/10
2. Sonja Lukavica, kod Torpika, cura ok izgleda kao sa slika, ali onako neljubazna i mehanički odrađuje, masaža i zavržnica, masira u trenerci i ne da puno da se dira, OCJENA 5/10
3. Djevojak iz Čelinca, nekada masira u Čelincu nekada u Vrbanji, stvarno odlična klasična masaža i handjob, ona obučena u dnevnoj varijanti i nema pipanja, ali za tu cijenu i zbog odlične klasične masaže pozitivno iskusto, pogotovo za taj novac. OCJENA 7/10.
Bilo je tu nekih strankinja koja su bile povremeno i nikada više nisu došle, ili se više ne bave ovim poslom, pa o njima nema potrebe ni da pišem.
Moj sledeći pik Carla Martins, Lajla/Nataly...Ako ima neko dobru preporuku za domaću djevojku pišite privatno.
I još jednu stvar da napišem, iz mog dugogodišnjeg iskustva u ovom sportu: Lijepa, zgodna, mlada, da se dobro tuca, da je uvijek dostupna i da je jevtina, NE POSTOJI!!!! Ako hoćete takvu odgovor je INES, ali ona nije jevtina, a i rijeto je dostupna :-).
Nisam pisao cijene i kontakte, kontakte možete naći lako na satjtovima ili ovdje a cijene se mijenjaju pa i nisu iste za svakog naravno.
Pozdrav

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh