Evo me preživia sam...
Uglavnom ima dogovor i odradia videocall sa Sophiom i na kraju cilo jutro se nejavlja usprkos masu poruka jer mi je bila jebeno napeta no dobro ništa šta čovik ne prispava i zaboravi.Odlučia san napast Sol i to u zadnji čas imala posla kaže i javila se tek tamo oko 15 h i mislia san se da ili ne knap sa vremenom i na kraju nisan požalia,dapače cura ko sa slika 100% iako uvik slike čine razliku al to je ona duga crna kosa mekana mirisna, oči crne uređena cila,koža joj ono svilenkasta dupe me ubilo na izgled i dodir znači ajme...nije mogla obuć štikle i ništa puno izazovno zbog smještaja i susida al nema veze.Počela sa pričom nekih 15 minuti bolje govori engleski nego ja Hrvatski,opisuje sve čime se bavi , koju je u Zadru iznajmia na 2 puna dana..di je sve živila i uz priču ja je mazin goli oboje,nudi vodu ja kažen ne triba daj mi sise da ližen brate

i nakon 15 min kaže lets work

uvati ga u ruke obrađuje pa me pogleda pa stane priča dok mi drka,pa ope priča ,e onda san je bacia na leđa i kaže ona pomalo jel uska je a mene Bog nadaria bar s nečim... nakon toga udren u dogy jer znam da mi je kraj blizu ,a brate nemoš otić od nje da je u dogyu ne probaš,al to dupe mislim da ću sanja večeras ,jebeni tenk nije joj ravan...i tu san eksplodira naravno al neka pun kondom san ja gura još u nju jednostavno nisan moga izać iz te vlažne guzate špilje ...

Izgled 9/10(samo jer volin crnke inače 10)
Pušing 10/10
Dupe/sise nema ocjene

Smještaj je nov al samo soba i wc malo,al nie mi smetalo bar nema di pobić....
Živili jebači