TorcidaMertojak
Well-known member
Jebali ga agenti,ne da ispo 150Neznam ni ja sam napisa stres... Ovi pomoć pri pisanju... Agent ti je na pisanju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebali ga agenti,ne da ispo 150Neznam ni ja sam napisa stres... Ovi pomoć pri pisanju... Agent ti je na pisanju...
Preferiram slobodni stil...al ako znaju grčko rimski nije problem...Grcko rimski? Poslje korizme?
Preferiram slobodni stil...al ako znaju grčko rimski nije problem...
Sabina mi je slomila ovogodišnju pokoru... Bila je rekla doc iza Uskrsa a pojavila se na početku ožujka... Kažem ja njoj da je u grijehu jer me navukla na grijeh... Kaže ona, onda ću ja tebe silovat pa nećeš biti u grijehu... Tako je bilo prvo silovanje u životu... Dva puta biža iz kreveta... Pitam ja nju jel popila nešto... Kaže ona ovako ti izgleda žena kad je 3 mjeseca bez sexa..... U 25 godina aktivnog sexa nikad takvo što nisam dozivia... Ni sa curama ni sa bivšom...
Zato se svaki euro u Joker teretani isplati... Cipajte kardio, trbušne i leđa.
Nisam ni ja virova ali isla 10.12 u Brazil doma... Kaze morala malo odmorit i ohladit je....Ma di njoj 3 mj bez![]()
Priscila je otišla. A i ovo dvoje su bili na odlasku. Biče si vidija ovoga:Vidia san danas u gradu onaj kampanel,Flaviu,nebi ga/je taka da mi neko plati,i skoro san siguran Priscilu.Meni osobno prelipa zenska.E sad ona mi je svakako bila medju prvima na listi za otic sljedece al me zanima jos neko svjeze iskustvo jer znan da se pisalo da je hladna a zenska mi se bas svidilia.
Do koje cifreAjmo koju se isplati oderat uru vrimena a da nije nasa elisa nju se oderalo dobro
Ako si tijekom dana trebale bi sve pristatiDo 200
Bella rumunjka?Mel, Angelica, Lorena, Alisa plava
Tko voli europske onda je tu nenadmašna Bella ...
Da... Meni je top bilo snjom... Tko bude išao nek je zamoli da napravi kovrčavu frizuru... Tad izgleda bolje od najbolje brazilke..Bella rumunjka?
Nek ona popravi cijenik Brazil>RomaniaDa... Meni je top bilo snjom... Tko bude išao nek je zamoli da napravi kovrčavu frizuru... Tad izgleda bolje od najbolje brazilke..
4.4 dolazi tako mi je napisala 270e 1hVjerojatno samo otvorila profil da vidi koliko Ce poruka dobit... Stavila je 500eh
Koja je Bella? Može link..Da... Meni je top bilo snjom... Tko bude išao nek je zamoli da napravi kovrčavu frizuru... Tad izgleda bolje od najbolje brazilke..
Angelica je super cura,bija sam u petak kod nje kad je bila u Šibeniku.Evo stres Angelica u teretani u Jokera...
Omalema ali lipa cura...
Diže čučanj dobro....
Znaci bitka u krevetu....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|