Ja sam pokusavao da na EGE kontaktiram neke tamnije, crnkinje ili meleskinje ali iskreno nikad nije ostvaren kontakt. Pre dve nedelje sam se registrovao i kontaktirao jednu ali je oglas bio fejk. Napisem recenziju, ovi iz EGE traze dokaz, prepisku komunikacije da bi objavili recenziju. Posle dva dana oglas se izbrisao.
Juce odvojim 6 riba sa EGE i krenem da ih kontaktiram. Tri oglasa su ove raspale kineskinje i ako su na oglasu meksikanka, ukrainka i poljakinja. Cena pise 120e a traze 200e. Kontaktiram neku koja radi za agenciju FENIKS. Odgovore mi sa fotografijama devojaka koje su u BG. Izabrao jednu i naglasio da ocekujem nju kad dodjem.
Odem na adresu, centar beograda, stan ful, debojka sa slike, neka polutanka mongolke i belkinje. Cista uredna, mirisljava, nasmejana. Klasika prvo tusiranje pa u sobu. Sve po redu, sve super, bez gledanja na sat. Cak i u toku seksa sam je malo jace stegnuo za sisu ali je samo mirno rekla da je zabolelo i da je ne stezem, bez brecanja ili nekih ispada. Iskreno bas sam bio odusevljen uslugom.
Engleski dobro prica i rekla mi je da se vrte stalno da je jos jednu nedelju u BG pa ide u Tiranu. Pita me sto ne volimo albance.
Sve u svemu i na EGE ima puno fejk oglasa kao i na SA. Sta koga zadesi i sta mu zapadne.
Da devojci ostavio dobar baksis jer je zasluzila. Kod njih mi je najbitnija usluga a ne samo da me odradi ko da sam ga izdrkao a nekad mi je i lepse kad ga sam izdrkam.
Toliko za sada.