Privat ti posaljemE pa kod te jake sam očito ja zavrṣ̌io tako da sad moram opet otići...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Privat ti posaljemE pa kod te jake sam očito ja zavrṣ̌io tako da sad moram opet otići...
hm... pa nije baš niska... normalna visina...uostalom nisam do sada vidio visoku TajlanđankuA gazdarica je ona mrsava niska ili neka druga? Meni je bila neka dosta jaca zena, i radila je na recepciji i masirala istovremeno, a ova sto sam spomenuo kao gazdaricu je samo prosla u jednom trenutku, jedva da sam ju stigao vidjeti.
šta se dogodilo? ne kužim ...Naletio u Super Thai oko 18, izvirilo nesto malo crno i vice VIII FULLL VIII FULLLL ...
Full moj kurac, izgleda da sam je probudio.
A valjda ne primaju bez telefonske najave, nabijem ih.šta se dogodilo? ne kužim ...
tko stoji iza oglasa to ne znamo sigurno.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/matea-oglas-6062543, zna li itko išta o ovoj,
Ako je nikakva, zna li netko neke dobre za masazu b2b happy end. Što preporučujete?
Koliko si platio drk?Bio prosli tjedan u thai. Narucio se online. Skontas odmah kako ti rasiri noge dok si na trbuhuda moze nesto vise. Ali se cjenkajte. U startu trazi 50. Meni bila neka punija. Ali cini se da ima i boljih tamo bar izgledom. Na recepciji svakako nista ne spominjati.
20Koliko si platio drk?
Top, jel ono laganini ili drka da sto prije svrsis
Nikol ima top tijelo isto i generalno je usluga OK za 50€, ali ova Alisa/Sara/Niki jednostavno bolje dira i provokativnija je tokom seanse, komunicira više.Super, morat cu je posjetiti, neckam se izmedju nje i Nikol iz žumberacke. Dal' si bio kod nje, Nikol? Ja sam bio kod Sindi kie i alise dok je bila tamo
S tim da za 50 eura masira obučena. To je bitno za naglasiti.Nikol ima top tijelo isto i generalno je usluga OK za 50€, ali ova Alisa/Sara/Niki jednostavno bolje dira i provokativnija je tokom seanse, komunicira više.
to za normalnu masažu bez dodataka???Ljubitelji tajlandakih salona za masazu, cini li vam se da su opcenito sve digle cijenu rucne masaze na 30 eur ? Pocele su glatko odbijati 20 eur i traze 30 ili nista.
Pozdrav. Jel dobio neko nesto više od masaže kod nje?A nije to bivsa Alisa iz žumberacke?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|