Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi masažu gola za 400 i oral za 700Pa na šta se sve naleti nije to ni loše kako si opisao
Masaze ne radi nikako ili si ti tražio vise
Kakva je za raznorazne igrice? Voli se igrati ili samo klasik-ulaz/izlaz?Jesam ja, tamo negdje iza tresnjevackog placa. Ali ne bavi ti se ona masazom baš![]()
Pa nisam se bas pokušavao previše igrat, ali dopušta ti da uzivas u njoj, ja sam je masirao pa drazio kitom između guzova i onda joj tutnuo kitu u usta i onak malo udarao po faci, plazi ti jezik i rekao bi da uziva u tome da ima kitu u ustima ili jako dobro glumi.Kakva je za raznorazne igrice? Voli se igrati ili samo klasik-ulaz/izlaz?
Koliko cepaJesam ja, tamo negdje iza tresnjevackog placa. Ali ne bavi ti se ona masazom baš![]()
Jebemu sve pa kaj je 3 poruke dolje previše za ispratit tok razgovoraKoliko cepa
Ima li kakvih recenzija i iskustva za doticnu?![]()
Dolazak kod vas! ! ! Masaža na stolu i ! Dolazak kod vas ili prostor u Vrapču !
Dolazim samo u uredan prostor ! SAMO MASAŽA, ! U pozivu samo dogovor oko dolaska ! 174/4/67 ! 35 godina ! NEMOJTE ME…www.oglasnik.hr
zvao sam i bas je ugodna i normalna u razgovoru, 1h 100 europskih... jel netko možd bio? Ako nije u petak pisem receznciju.
Kako da ti pomogne da jebe umjesto tebe? Da vam drži svijeću ? Da plati umjesto tebe? Nisi Se izjasnia![]()
Tražim nekoga za zabavu😉
Ej, ja sam Sara imam 24 godine i zivim u Zagrebu. Radim nalaske uživo i online usluge. Ako si zainteresiran javi se…www.oglasnik.hr
Netko bio da mi pomogne
Pazi da ti njen partner ne utjera pitona, aOna gleda, pa pauza pa ona gleda a on jebe opet![]()
Maja i partner 24 god. Opustite se sa nama!
Maja i partner pružaju opuštajuće masaže i ugodne trenutke damama, parovima i gospodi u svom prostoru. DOĐITE I…www.oglasnik.hr
Netko bio?
To si bio pa znaš iz iskustva ili?Pazi da ti njen partner ne utjera pitona, aOna gleda, pa pauza pa ona gleda a on jebe opet
Pozdrav svima. Jel netko zna sta o ovoj gospođi.
Skupa je u 12mj bio tražila 300 za masažu s oralnim...sada 70€ uglavnom starija je cca 55 god...ima veće sisePozdrav svima. Jel netko zna sta o ovoj gospođi.
nema nikakvog happy enda? jesi pitao ili probao kajJako umiljata,zgodna mlada,300 masaza,400 body.Masaza ne previse dobra,ali je kulturna,odradi neke stvari koje te pale. Sve u svemu tko voli samo masazu nije lose,a istu radi u toplesu,cice 3
Imam fetiš na starije koke.Skupa je u 12mj bio tražila 300 za masažu s oralnim...sada 70€ uglavnom starija je cca 55 god...ima veće sise
Mislim da ide sve!!!Imam fetiš na starije koke.
Što je sve u igri, samo masaža ,oral ...?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|