Ta bi se fukala ali da joj ne uđe.ISKUSTVA?![]()
Jelena - Seks - Ljubavni oglasnik
Nudim sex za novac vi dobijate sex ja novac sat vremena200€ pusnje ne guza ne sa zastitom trenutno sam u novom zagrebuljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta bi se fukala ali da joj ne uđe.ISKUSTVA?![]()
Jelena - Seks - Ljubavni oglasnik
Nudim sex za novac vi dobijate sex ja novac sat vremena200€ pusnje ne guza ne sa zastitom trenutno sam u novom zagrebuljubavni-oglasnik.net
200 eura??? Pa kaj je ona pukla?????Ta bi se fukala ali da joj ne uđe.
To je sad postala standarna tarifa barem kad je Zagreb u pitanju.200 eura??? Pa kaj je ona pukla?????
Nažalost da, ali iz principa im toliko ne dam...To je sad postala standarna tarifa barem kad je Zagreb u pitanju.
Kad vidim iphone i oci cenzurirane dovoljno mi jeNetko bio?![]()
Kaja, 19 💖
Hejj, sve slikice na oglasu su moje :) Napunila sam 19 ove godine. Vesela sam i zabavna, ako si ozbiljan i zelis doci…oglasnik.hr
trazi 150€ za sat vremena sa oralom i analom. Ne zeli kes na ruke nego a-bon.Kad vidim iphone i oci cenzurirane dovoljno
Pa uplati, kaj čekaštrazi 150€ za sat vremena sa oralom i analom. Ne zeli kes na ruke nego a-bon.
izgleda pre dobro.
Ne trazi uplatu unaprijed nego da joj se da na ruke umjesto kesa kad se dodje kod nje doma.Pa uplati, kaj čekaš
Vjerujem da ćeš se dobro provestitrazi 150€ za sat vremena sa oralom i analom. Ne zeli kes na ruke nego a-bon.
izgleda pre dobro.
LegitNe trazi uplatu unaprijed nego da joj se da na ruke umjesto kesa kad se dodje kod nje doma.
Kad pozvoniš dođeš doma kod nje otvori brko 55g sa burekom i 3 monitora na kojem su slotovi i voćkiceNe trazi uplatu unaprijed nego da joj se da na ruke umjesto kesa kad se dodje kod nje doma.
Ništa od toga frende, kad čuješ bon/abon zaboravi na to.Ne trazi uplatu unaprijed nego da joj se da na ruke umjesto kesa kad se dodje kod nje doma.
Toga se i bojim. Al tako te realno moze docekat sa bilo kojom da dogovaras. Po cemu mislis da je ova prevara?Kad pozvoniš dođeš doma kod nje otvori brko 55g sa burekom i 3 monitora na kojem su slotovi i voćkice![]()
Zasto? Koja je razlika izmedju kesa na ruke i bona na ruke??Ništa od toga frende, kad čuješ bon/abon zaboravi na to.
Ma nije prevara, odi slobodnoToga se i bojim. Al tako te realno moze docekat sa bilo kojom da dogovaras. Po cemu mislis da je ova prevara?
Ne trazi uplatu unaprijed nego da joj se da na ruke umjesto kesa kad se dodje kod nje doma.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|