hottiegirlyklc
New member
Ima li netko tko je free večeras... U Karlovcu sam, također me zanima netko uredan, diskretan i normalan..
Svasta dolazi u obzir kiss
Svasta dolazi u obzir kiss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promasila si temu.Ima li netko tko je free večeras... U Karlovcu sam, također me zanima netko uredan, diskretan i normalan..
Svasta dolazi u obzir kiss![]()
Ti svima i na svaku moras odgovorit...Promasila si temu.
Znam da ali mene bas Nives zanima bas mi je napeta onaMoj savijet-odustani od toga.Ako ti nije problem par tisuca eura,otidji do Graza u Austriji.Pogledaj na internetu,kaj se nudi,za koju cijenu,slike.....Za taj novac mozes ici dosta puta.I one price....cijela noc!!!!!!! Pa tko moze "skakati" cijelu noc?????
Zicaj negdje dalje bonove.Ti svima i na svaku moras odgovorit...
A onda nazovi menadjera,pa mu reci na hrvatski..."ja bi svoj ukrudbeni miloskliz stavio u njenu umocnicu",ili da li je zainteresirana za "mimihod svekolikog pucanstva,preko umocnice" (redaljka)...A mozes koristiti i latinske nazive..penis,vagina,penetracija......Znam da ali mene bas Nives zanima bas mi je napeta ona
Zar si ja mogu pomoći kad ne mogu jebatiVjerojatno nema, ali na tvoju srecu, svaki grad ima barem jednu psihijatriju
Čuj njega dogovorio za utorak
Bio tko? Dogovorio za utorak pa javim dojmove
Za prvu ne znam ništa ali ovu drugu izbjegavati u širokom luku.![]()
Djevojka za diskretno druženje
24.god Iskljucivo vaš prostor ili hotel BEZ SKRIVENIH BROJEVA Moguć dolazak izvan Zg uz dogovor Više fotografija je…www.oglasnik.hr
![]()
Glavna i najbolja bucka u gradu💚 Radim i online🥰
Najbolja bucka u gradu te poziva na opuštajuću masažu. Ako si željan dobre zabave, a uz to volis bucke i velike grudi,…www.oglasnik.hr
Ima li netko kakva iskustva?
Jesu li od dogovora?
Za prvu ne znam ništa ali ovu drugu izbjegavati u širokom luku.
Zna netko nešta o ovoj?![]()
Za tvoj carski osjećaj!
PLAVUŠA 35.g. pruža nezaboravno iskustvo masaže u svom lijepom i urednom prostoru, oslobodi se stresa i istraži oazu…www.oglasnik.hr
Ako ona ima 35 godina ja imam 18Zna netko nešta o ovoj?
Bok nekiAko ona ima 35 godina ja imam 18
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|