Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciganka oko35 ima nije bas mlada malo jaca rekao bi da je srpkinja ili makedonka a usluga tako oral bez sex sa zastitom nudi i anal uz nadoplatu dosta prometno kod nje higijena upitna nebi ponovioNetko bio?![]()
Vatrena tigrica!
Neodoljiva, čarobna, mlada, pruža druženje, vruća sam, vatrena i spremna na užitak. Zato nemoj dugo čekati požuri i…www.oglasnik.hr
SimunecKojoj Gaby
Ima na EGE-u oglas.Simunec
Bila je u vitezicevoj ali sad nema oglasa a ni ne javlja se
Ne ocekuj previse od nje. Dobro izgleda,ok je i kao osoba i sto se tice higijene ali je suzdrzana u sexu. Svakako se isplati jedan put posjetiti.Bio sam sad s jednom s plavog. Dosad sam iso samo na Srpkinje(Srpkinje su mi top) sa plavog i reko idem probat malo neku nasu. I ajme meni... Pitam se sta je meni ovo trebalo...
Ajd probat cu Anju s obzirom da dobro izgleda. Ak nece bit ok, posteno cu ju izvrijedat kao i ovu s kojom sam danas bio.
Fkt vecina nasih cura je za kurac bilo kurve ili drolje ili obicne cure. Kao da su aseksualne u odnosu na ove druge cure ili nemaju istraženu seksualnost ne znam kako bi se drugacije izrazio. Naravno ima izuzetaka, ali rijetko. Bio sam sa curama iz cijelog svijeta i ovo je dno dna. Mislim da cu morati neku latinu zeniti ili Ruskinju. Bilo sta samo ne nase. Ukrajinke, Venezuelke, Gruzijke, Madarke, Kazakhstanke, sve su bolje... A pogotovo Srpkinje.
Ona nudi to sto nudi. U tom smislu je korektna.Nema potrebe za vrijedanjemNe ocekuj previse od nje. Dobro izgleda,ok je i kao osoba i sto se tice higijene ali je suzdrzana u sexu. Svakako se isplati jedan put posjetiti.
Je li znaš kolika joj je sad tarifa?Ona nudi to sto nudi. U tom smislu je korektna.Nema potrebe za vrijedanjem
Pa jesi ti bio?gdje je u prostoru sta nudi kakvu uslugu meni bapisala da sve sa zastitom i oral posto mi to bezveze nisam isaoVatrena Adrijana
Ajme meni, jel netko bio?
Znaci cura je nadrkana i bezvoljna od samog starta. Užas užasa. Užas užasa.
Oprosti kaj te zajebavamIma na EGE-u oglas.
dobro pitanje. moguće da sam u krivu, ali brijem da je bila trudna u nekoj kasnijoj fazi rada..i onda je samo nestalacura kaj je radila masažu i pušenje, bele bartoka blizu antunovića, penzija?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|