Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nazoveš i pitaš…Onda ona je super, al ne radi noču kolko ja znam....ili?
Pantera je uvijek bila fer i maksimalno korektna. Cijena od 70 eura u potpunosti opravdava njen izgled i uslugu. Ja sam došao kod nje prije točno 5 godina i prvi put mi je naplatila 400 kn, a svaki slijedeći je bio 300 kn. Jednom prilikom me zamolila da joj kupim čokoladu prije nego što se popnem gore i kada sam došao baš je izričito inzistirala da mi vrati tih par kuna...Jedina u Hrvatskoj koja nije iskoristila euro za dizanje cijena
A u zadnje vrijeme jesi bio s njom? Za sad u komunikaciji je bila okBahata, umišljena i višak kg. Pred 8 godina bio s njom, tad je imala 18, glumila da ima 24. Odrađuje preko k, a zamislila si da je neka top pička.
Moze broj od nje?A u zadnje vrijeme jesi bio s njom? Za sad u komunikaciji je bila ok
Jesi siguran da je iz vz?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zoe-28-god-oglas-6518450 ova mi izgleda ko ta mala lijepa iz vž,ako je skužiš je po naglasku i malo muca ali ok je ako je to ona
Ne mogu biti siguran,tako je reklaJesi siguran da je iz vz?
Ja zvao kaze 150e 1h sad sam skeptican jel da idem ili ne![]()
❤️ Negovana lepa sexy plavuša, raspolozena za druzenje sa ozbiljnim dzentlmen ❤️
Zanosna plavusa sa sexy oblinama i bujnim grudima.🍑🍒 Uvek negovana, lepa i raspoložena za druzenje sa finim gospodinom…www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ove Srpkinje?
kompa da vidiš kod kakvih odrona je gužva ova je premija za Poljakicu, Erotik djevojku, Cookiei ostale poluproizvodePa dal vi vidite slike?? Nemojte se pocjenjivati, ta straca ne vrijedi ni 50eu, kakvih 150!!
Da tak i ja mislim nažalost,ova nije bogzna što al baš je ona klasična prosječna droljetino dok ove koje su spomenuo su teški tabori.kompa da vidiš kod kakvih odrona je gužva ova je premija za Poljakicu, Erotik djevojku, Cookiei ostale poluproizvode
Da klasična prosječna drolja look mi se čini ali za ove nabrojane top model.kompa da vidiš kod kakvih odrona je gužva ova je premija za Poljakicu, Erotik djevojku, Cookiei ostale poluproizvode
Marica da im pusi kurac.kompa da vidiš kod kakvih odrona je gužva ova je premija za Poljakicu, Erotik djevojku, Cookiei ostale poluproizvode
Pa jel bio jos tko kod nje meni napisala 1h 300 koliko onda ima kg i koliko je visoka?Bahata, umišljena i višak kg. Pred 8 godina bio s njom, tad je imala 18, glumila da ima 24. Odrađuje preko k, a zamislila si da je neka top pička.
Radijel zna netko dal jos radi ona plavusa starija kaj je bila u centru nekad u đorđicevoj? ne sjecam se kak joj je oglas bio
ima oglas?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |