Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja osobno nikad nisam imao problem sa curama sa EGE, dogovor i pare na ruke kad je vidiš " uzivo" i kad pristanes na susret, kad zakoracis u stan njen....dosad uvijek sve ok Bilo,,, nikad novac nisam slao , nikad Paypal i te gluparije, stara sam garda i ne kužim se u to uopće.....nikakvi bonovi ni benzinske crpke....Lip pozdrav!Svi pišete o tom egeu. Pa jebote 90 posto njih sere da moraš uplatit da siđe po tebe. Pa ne šaljete valjda novce bez da ste nekog vidjeli
Skroz si u krivu. Po pitanju plaćanja sve cure sa EGE su OK, jedino što u više od 50% slučajeva nije cura sa oglasa ona koja te dočeka na vratima.Svi pišete o tom egeu. Pa jebote 90 posto njih sere da moraš uplatit da siđe po tebe. Pa ne šaljete valjda novce bez da ste nekog vidjeli
KOMAD VELIKE BUDALETINE!!!!!Ova mi nije jasna, zvao sam dva puta prije par godina i zena nije normalna...kao da ne zeli nista a dala oglas... jel zna ko sta o njoj?
![]()
Haajj, želiš se malo
Opustiti, zabaviti sa zgodnom, uzbudljivom brinetom? Super! Čeka te uživanje u sexy prizorima u lijepom, privatnom…www.oglasnik.hr
Umišljena a ružna. Jebote ja sam ljepši a njoj dam 50eura da me nezainteresirano tacka i izdrka cim prije može. Majke mi ta bi trebala u meni uzivati i meni platiti u kakvom mi jebenom svijetu zivimoO njoj se vec puno pisalo![]()
Čekaj kaj pa ti tu spamaš konju ak je druga tema. Jebali te smajlovi ko dečec neki oćeš abon?Isuse, u vrijeme interneta ti pišeš takve gluposti... ( i ne, ne mislim da si ti Isus da nebi i to krivo shvatio sa obzirom da primjećujem kod tebe vrlo ograničeno i pogrešno razmišljanje pa me nebi iznenadilo i to)
Dakle, ne moramo svi raditi klasično regularno radno vrijeme ili bauštelu kad postoje razni online biznisi i edukacije. Ti si zaostao valjda kojih 20 godina još prije ove tehnološke revolucije i revolucije na poslovnom tržištu...
Nemam ti više ništa za reći jer jedino razumiješ
Pa eto ti onda![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |