ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni ako je u cilju zaradit onda nebi tu visio već zarađivao i pridobijao bi klijente a ne ih odbijao...jer ipak od klijenata se bogatis....tako da klosaru ne seri i ne kopaj se dublje....
A eto, meni nije cilj zaradit jer prihodi stižu na više strana, treba imat malo drugačijeg poduzetničkog duha pa ćeš možda znati zarađivati pametno.
Al dobro, muško si, to su ipak i razlike u mozgu, vi ste više fizički radnici umjesto da razmišljate... Razumijem te, sve će biti ok, samo ti nađi dobru ženu da ti sprema, kuha ako već nisi, to malo sa strane ako uloviš po toj cijeni, dobro je, preživjet ćeš......
Viđam ja svašta u životu....

A eto, meni nije cilj zaradit jer prihodi stižu na više strana, treba imat malo drugačijeg poduzetničkog duha pa ćeš možda znati zarađivati pametno.
Al dobro, muško si, to su ipak i razlike u mozgu, vi ste više fizički radnici umjesto da razmišljate... Razumijem te, sve će biti ok, samo ti nađi dobru ženu da ti sprema, kuha ako već nisi, to malo sa strane ako uloviš po toj cijeni, dobro je, preživjet ćeš......
Aaaaaaaaaaahahahq tjesi se ti samo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa nisi ti Ronaldo da zarađujes pare i kad spavas! A kako idu pare kad si stalno tu i mjesas se u sve ko vegeta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 čudo pa te nisu rusi vec oteli tako pametnog! A ti to sudis po sebi....fizicki skladistaru 🤣🤣🤣🤣 ili bauštelcu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aaaaaaaaaaahahahq tjesi se ti samo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pa nisi ti Ronaldo da zarađujes pare i kad spavas! A kako idu pare kad si stalno tu i mjesas se u sve ko vegeta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 čudo pa te nisu rusi vec oteli tako pametnog! A ti to sudis po sebi....fizicki skladistaru 🤣🤣🤣🤣 ili bauštelcu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Isuse, u vrijeme interneta ti pišeš takve gluposti... ( i ne, ne mislim da si ti Isus da nebi i to krivo shvatio sa obzirom da primjećujem kod tebe vrlo ograničeno i pogrešno razmišljanje pa me nebi iznenadilo i to 🤣)
Dakle, ne moramo svi raditi klasično regularno radno vrijeme ili bauštelu kad postoje razni online biznisi i edukacije. Ti si zaostao valjda kojih 20 godina još prije ove tehnološke revolucije i revolucije na poslovnom tržištu...
Nemam ti više ništa za reći jer jedino razumiješ 🤣🤣
Pa eto ti onda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋😋😋

Ajde se potpisi na papir sa danasnjim datumom i stani bosa na papir! Onda ću vjerovat da si to što se predstavljas....naravno uslikaj i stavi na profil 😂😂😂😂😂

Kakva lijepa stopala?
Od face, frizure, sisa, guze, ženskog glasa, osmijeha vi se bavite stopalima, e to je jako bitno na ženskoj 🤣🤣🤣

Nema ti od toga ništa, na odmoru sam i poruke su mi isključene, sa plaže tipkam dok mi je dosadno i hoću se nasmijat.
Gle nemoj se uvrijedit, al boli nas kurac tko si ti, što si i što radiš... Tema foruma se zove "Jel bio tko", ne ispovjesti jednog drkadzije koji se predstavlja ko žensko. Pa te lijepo molim da ne spamaš forum sa svojim sranjima... I admina da radi svoj posao!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh