Piše da je zadnji posjet stranici bio 10.11.2023.....Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše da je zadnji posjet stranici bio 10.11.2023.....Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Savjet...nije vrijedno čitanja ni posjeta samo zaobiđi.A vidim ali ne mogu naći nikakvu recenziju o njoj
A sigurno cemo pratit kad kurva postavlja oglas
O boze budale
Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Bolje zaobići, loša cura i loša usluga.![]()
💙🩵vatrena kratko u Zagrebu moje slike 🩵💙
Vatrena djevojka 38 god i velikih grudi ti pruža opuštajuće masaže i diskretna druženja u svom ugodnom ambijentu.…www.oglasnik.hr
Jel bio tko i zna li što vise o doticnoj
Dali se isplati
Obavezno idi. Ali uzmi i uputnicu. Osim kifle ti moze pregledati i uro trakt, zube, kukove, gata iz kave i graha (probavljenog)Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Bio ja, body masaža sva nauljena to mi bas nije odgovaralo,pusi sa zastitom ajde to je ok bilo bi jos bolje da je bez,cura se trudi,vjerovatno kada drugi put dođeš dobis komplet tako mi je reklajel ima netko iskustava sa Sofiom?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sofia-oglas-6366683
Koliko euraBio ja, body masaža sva nauljena to mi bas nije odgovaralo,pusi sa zastitom ajde to je ok bilo bi jos bolje da je bez,cura se trudi,vjerovatno kada drugi put dođeš dobis komplet tako mi je rekla
100/30Koliko eura
Koji dio grada?100/30
TrnskoKoji dio grada?
To je za masazu sa pusenjem ili komplet?100/30
Bio ja jučer dosta simpatična cura iz Srbije oral bez odnos sa dosta dobar oral sluša i suradnje pola h100![]()
Gia
Jedinstvena GIA 24 godina 170/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je…www.oglasnik.hr
Jel bio itko kod ove?
Da li je to možda Tina?Bio ja jučer dosta simpatična cura iz Srbije oral bez odnos sa dosta dobar oral sluša i suradnje pola h100
Pola sata 100 eura.Moraš biti munjen u vuglu dati te novce.Svi nešto kriza,a ima se.Meni ovo ispada ko toliki novac plaća da je ugroženDa li je to možda Tina?
Cura iz srbije do nedelje je tu... Top za svaku preporuku pristojna zgodna i slike su njezine![]()
Gia
Jedinstvena GIA 24 godina 170/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je…www.oglasnik.hr
Jel bio itko kod ove?
Meni je Google search ukazao drukcije, da to nisu njene slike.Cura iz srbije do nedelje je tu... Top za svaku preporuku pristojna zgodna i slike su njezine
Daj odjebiPola sata 100 eura.Moraš biti munjen u vuglu dati te novce.Svi nešto kriza,a ima se.Meni ovo ispada ko toliki novac plaća da je ugrožen
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|