Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daJel bio sa netkom ženskom osobom i pružao joj vaginalni fisting
Zvao sam ju sinoć 100/150 sve sa kabanicomSkupo..
Ko da je pizda od zlata
Nebu niš od rokanja "indijske". kažu momci u drugom forumu da su neke fotke od neke narkomanke, a sad kad sam ubacio fotke u find similar photo onlajn nalazim posvuda, dakle kurva prevarantica, tragamo dalje![]()
I ..nisi se odlučio..Zvao sam ju sinoć 100/150 sve sa kabanicom
31 godina,a možda i više
NisamI ..nisi se odlučio..
Danas sam prvi put bio kod Minee.Od ovih mladjih na PO sto me zanimaju i po forumu sto sam citao najbolje mi se cine:
Barbie Lutkica
Zoe ( ali za nju pisu da nije vise skroz u glavi cista ? )
Anja Borovje
Nelly vatrena plavusa ( za nju bi bilo ako ima vise info )
Od starijih eventualno Minea Gajnice.
Ako ima tko jos kakav savjet / prijedlog / info neka napiše.
Koliko starija?Danas sam prvi put bio kod Minee.
Mirišljava, fina, ugodna i pristojna. Sex vrhunski, oral isto. Udaranje iz svih mogućih poza, guzica joj je čudo. Preporuka ako voliš starije poput mene.
Moze linkDanas sam prvi put bio kod Minee.
Mirišljava, fina, ugodna i pristojna. Sex vrhunski, oral isto. Udaranje iz svih mogućih poza, guzica joj je čudo. Preporuka ako voliš starije poput mene.
Može linkDanas sam prvi put bio kod Minee.
Nekoć davno moglo se kod one bucke, mislim da se zvala Melita.Jel bio sa netkom ženskom osobom i pružao joj vaginalni fisting
Taj link zalijepi u search. Imas par recenzija![]()
jel netko neto zna ili bio može i u poruke .hvala
ok hvala već jesam. ulovio malo vremena.Taj link zalijepi u search. Imas par recenzija
O da...i ja se sjećam Melite...sise ogromne...pisao već o tome...nikad bolje izjeban sisama uz blowjob...Nekoć davno moglo se kod one bucke, mislim da se zvala Melita.
Premda nije mi išla šaka do kraja, pa nisam forsirao.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|