dajemdjaba
Active member

Tamnokosa Fantazija!
Tamnokosa zavodnica, izraženih oblina pruža diskretna i strastvena druženja u privatnom prostoru. Ako si uredan,…
Poznato nekome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija![]()
Sexy cura od 24 god te poziva na vruće druženje
Leticija, 24 godina, vatrena cura.👩Uvjek u sexy rublju, grudi trojka⏳Slike su moje.💯 Ako si željan pravog užitka onda…www.oglasnik.hr
Je li barem ona na slikama? Vrijedi li zajebancije oko jebancije?mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija
Koliko je tražila eura?mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija
eh što sve jadno muško istrpi da dobije malo pičkeJe li barem ona na slikama? Vrijedi li zajebancije oko jebancije?
Upravo to, sazorilo je vrijeme da se krene učiti španjolski.Ja koju god našu pokušam naći nikada je ne nađem i uvijek završim kod neke Latinke. Zadnja je iz Perua bila, najsimpatičnija cura kod koje sam bio. Ta čak i da ništa nije htjela raditi dao bih joj pare. Cura uopće nije zgodna, mala je debeljuca, ali simpatičnost vrh vrhova. Čak je govorila i hrvatski jer je tu 6 mjeseci i neće uopće engleski pričati. Gotovo je to, to je budućnost muškaraca u zemlji. Naše cure su svršena priča i ne mogu se nositi ni u čemu sa bilo kojim curama izvana. Trebalo bi polako početi učiti i španjolski, barem one riječi vezano uz seks radi lakšeg sporazumijevanja.
bježite od toga što dalje ljudi.Je li barem ona na slikama? Vrijedi li zajebancije oko jebancije?
jel to ona marina sta je bila jedno vrijeme u otona kucere?Dobra je Marina, al je previše digla cijenu.
Jbg, davnih dana je prešla četrsprvu, kako u oglasu piše., a 80 eura za pušing traži.
Malo ga je pretjerala.
Ajd, bar je skontala da već dugo nema 32 godine.
Jel još uvijek traži 80 eura za pušing? Ili je ipak skontala da je to malo previše za damu u šestom desetljeću života?
![]()
Dominacija 🥰🥰🥰 !Može i online
47 god.160/58/3 molim bez poruka. Pružam dominaciju masaza prostate, dildo, bic,. u klimatiziranom prostoru. Diskrrcija…www.oglasnik.hr
Kod ovog babca krivo povuklo?!
Dobro si i prošoZvao prije mjesec dana....kaže Horvačanska....dođem, po dogovoru za 10 min, na adresu, ispred glavnog ulaza u zgradu....zovem ju da mi otvori....ne javlja se... i tako sam si uštedio 60 ili 70 europskih...zaboravio sam cijenu.....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|