ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://www.oglasnik.hr/osobni-konta...-oglas-5271275
Masaže u urednom i sredjenom prostoru. Laganija, jača sa kvalitetnim uljem. Kod ugodne i zgodne maserke. Hig na nivou
0917288430
Jedan od najgorih oglasa šta sam imao priliku probati a imao sam promašaja . Ne profionalna cura ne drži se dogovora izrazito bahata i bezobrazna. Moja preporuka za izbjegavati
Glec dečko , ne zelim ti kontrirati ili ne daj boze držati predavanje , ali moraš biti malo konkretniji kad ovako nešto komentiraš .

Recimo da svi znamo da je to Antea iz Jukiceve i da je na glasu kao profesionalna , uredna i korektna maserka . Bio sam puno puta kod nje na B2B masaži i bio sam zadovoljan . Jedina moja primjedba sto se neda nagovoriti na keks . I kod orala nema šanse , par puta ga je stavila u usta i to nakon dosta dolazaka .

Antea je po meni vrlo korektna maserka .

https://www.oglasnik.hr/osobni-konta...-oglas-5271275
Masaže u urednom i sredjenom prostoru. Laganija, jača sa kvalitetnim uljem. Kod ugodne i zgodne maserke. Hig na nivou
0917288430
Jedan od najgorih oglasa šta sam imao priliku probati a imao sam promašaja . Ne profionalna cura ne drži se dogovora izrazito bahata i bezobrazna. Moja preporuka za izbjegavati
I meni bilo bez veze kod nje. Nema B2B nego samo rucno i ne da se dirati. I non stop melje neke gluposti. Imao si moju recenziju u temi masaze

Ne znam kako pri tantra masaži, nauljeni i goli, a uz to i totalno napaljen, suzdržati se od toga da joj ga ne uvališ!!!! To je kao da držiš sladoled u ruci, on se topi a ti ga ne smiješ lizati. I to još u trajanju od 2 sata. Dajte najte....
Upravo to. Jos kao pri tantra seksu nebi trebao svrsiti, jer to traje satima, de, eksplodirala bi mi jaja u tih par sati

Pa jel si mlađi od 40, ne želi mlađe.
To su gluposti!!!Stvar je u tome da ženska ima dovoljno posla i ne treba joj deset klijenata dnevno,vec odradi par stalnih ljudi i dovoljno joj je…Nije ko na traci u dućanu.

Objavi oglas kad radi,da bi stalnim klijentima dala do znanja kako je aktivna,ne šalje poruke klijentima(diskrecija)

Osobno kad sam bio prvi put,dogovorio sam da cu doci za sat vremena,zvao ju kad sam stigao na adresu,javila se odmah i nije bilo nikakvog šetanja sa njene strane,odmah je dala pravi kat i broj stana…
Stvar je u tome,da ce primiti nekog novog tek kad ima prostora za to,to je i sama rekla…
Tak da,treba imati i malo sreće kad se zove…

Moja ti je preporuka ova.
Ja sam komplet dobio za 70€
Sve sa kondomom, i fotke su njene ili jako slično izgleda. Plavuša u ranim 20-im. Zgodna u faci. Pušenje ostednje a u seksu je možeš nabijati, lijepo stenje
Uredan prostor, Borovje
Kako je s plaćanjem? Unaprijed ili prilikom susreta?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh