Mene isto zanima![]()
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65, grudi 3, poziva te na diskretno druženje, isključivo moj prostorwww.oglasnik.hr
jel' ovo Pamela koja radi sve s kondomom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene isto zanima![]()
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65, grudi 3, poziva te na diskretno druženje, isključivo moj prostorwww.oglasnik.hr
jel' ovo Pamela koja radi sve s kondomom?
Ovo je Pamela kod holdingaMene isto zanima
je to je sve super, mesnata pička najvišeMalo je,malo ali meni ugodna jako higijena top
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-3821143 ispriča mi se!Jel ti stvarno vjeruješ u ovo kaj si napisao
Pobrkao si lončiće…![]()
I to jako..
Doktore….To su dvije različite osobe koje si naveo sad i prije u postu
Kaj pričaš čovječe, oglas od Dee iz aleje... Ona je imala ovaj gore oglas i drugi sa sličnim tekstom(masaž, jača, ostaneš bez gaća itd) i onda su ova klinika i onaj transić to prekopirali, tj napisali su sličan tekstDoktore….To su dvije različite osobe koje si naveo sad i prije u postu
Da si bio kod Dee/Lidach onda bi to znao…
Taj oglas nema veze sa onim prije…
Informiraj se prije nego pišeš nesto a ne da dijeliš dezinformacije….
Nista zlonamjerno,samo savjet…![]()
Nije, očito je mala avion pa niko ne želi komentirat.jer joj je pimp
Fulao si temu, ovo ti je Zagreb.Ako hoce tko jebat, udatu, prima u guzu i voli sve... neka se javi u privat za kontakt...
Lokacija Garesnica, cijena 100€
Di da pisem ondaFulao si temu, ovo ti je Zagreb.
Bjelovarsko bilogorska zupanija. I brate moras najaviti ranije, a ne 3h prije. Iako mislim da je sve ovo fake tak i tak.Di da pisem onda![]()
treba li i uplatiti unaprijed ili poslat bon?Nije fake... mogu ti dat broj pa da joj se javis i provijeris iz prve ruke....
Nista od toga, cut se sa njom i doci do tamo prije 14h i ponjet €treba li i uplatiti unaprijed ili poslat bon?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|