ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam glup nego samo trazim konkretan odgovor. A od cjelog foruma kojise smiju nitko ne zna osim sprdnje nesto konkretno odgovorit.
Ocito nisi trazio ni pretrazivao forum, jer ima nekoliko objasnjenja kako se te prevare odvijaju.
Svaka cura kaze da preferira bon, jer se, kao, boji falsificiranih novcanica ili smisli neki drugi razlog. Kad joj javis da si pred vratima, e onda trazi da joj slikas bon sa prekrivenim zadnjim brojevima, samo da se uvjeri da ga zbilja imas. To joj je dovoljno da unovci bon. Ako prekrijes broj i QRkod vrata ti se ne otvaraju i dobijes blok. No, mozda ti budes prvi koji ce jebati , a platiti bonom. Pa, sad ti odluci sta ces.

Ocito nisi trazio ni pretrazivao forum, jer ima nekoliko objasnjenja kako se te prevare odvijaju.
Svaka cura kaze da preferira bon, jer se, kao, boji falsificiranih novcanica ili smisli neki drugi razlog. Kad joj javis da si pred vratima, e onda trazi da joj slikas bon sa prekrivenim zadnjim brojevima, samo da se uvjeri da ga zbilja imas. To joj je dovoljno da unovci bon. Ako prekrijes broj i QRkod vrata ti se ne otvaraju i dobijes blok. No, mozda ti budes prvi koji ce jebati , a platiti bonom. Pa, sad ti odluci sta ces.
Hvala na objasnjenju.

Hvala na objasnjenju.
ja sam isto popusio foru sa bonom kad sam prvi puta iso... moja logika je bila kao, mozda ju murija ili civilac neki ne moze tak zajebat, pa zato koriste te bonove.. xD ugl, mislim da ona moze cak i preko korisnicke sluzbe dobit taj tvoj bon koji si kupio, nazove ih i kaze vrijeme i mjesto gdje je bon kupljen, pa joj daju kod.. ako sam dobro procitao negdi na forumu, al nisam siguran.
U svakom slucaju te bonove treba bojkotirat. CAK i ako se nade neka koja se stvarno jebe na bonove lol.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh