bbb1986
Well-known member
Pa to mi je i cilj sam rekao sam joj u 5 da ču doći pa će mo vidit u 5Pa reci da si došao na adresu, pa vidi sta će ti reći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to mi je i cilj sam rekao sam joj u 5 da ču doći pa će mo vidit u 5Pa reci da si došao na adresu, pa vidi sta će ti reći.
Čekamo izvještaj kakva jeIpak izgleda da nije prevara.
Usao, platio na ruke? Sve nam napisiIpak izgleda da nije prevara.
Ma nisam išao kod nje samo sam joj napisao da sam na adresi i ona da gleda kroz prozor i da me ne vidi i na kraju me počela vriđat jer joj nisam odgovarao na poruke jer nisam ni bio na adresi. zato mislim da nije prevara.Čekamo izvještaj kakva je
A koji je kvartMa nisam išao kod nje samo sam joj napisao da sam na adresi i ona da gleda kroz prozor i da me ne vidi i na kraju me počela vriđat jer joj nisam odgovarao na poruke jer nisam ni bio na adresi. zato mislim da nije prevara.
Ja sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo seMa nisam išao kod nje samo sam joj napisao da sam na adresi i ona da gleda kroz prozor i da me ne vidi i na kraju me počela vriđat jer joj nisam odgovarao na poruke jer nisam ni bio na adresi. zato mislim da nije prevara.
Dam glavu na panj da ju nisi ni cuo na mobitel nego samo tipkao i da je pristavac u zgradi sa koje se vidi ulaz koji ti je dao u poruciMa nisam išao kod nje samo sam joj napisao da sam na adresi i ona da gleda kroz prozor i da me ne vidi i na kraju me počela vriđat jer joj nisam odgovarao na poruke jer nisam ni bio na adresi. zato mislim da nije prevara.
Jel pricala sa tobom ili preko poruka?Ja sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo se
Sve domace whatsappuse osim slatke tajne su prevara. Za strankinje razumijem zasto ide Whatsapp jer ne znaju hrvatski, a mi ne znamo portugalski I spanjolski barem vecina nas, dok za domace nema razloga da dogovor ne bude pozivom.Ja sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo se
Trebo si joj rec evo jesam i rec joj da se penjes i sakrit se negdje u prizemlju i poslikat nam.pristavca koji uzima vrecicuJa sam bio, tj. nisam bio. Dogovorili smo vrijeme i sve je bilo ok. Kad sam došao na adresu otvorila mi je vrata od zgrade i rekla da novce ostavim u vrećici koja je na sandučićima odmah kod ulaza, a da me ona čeka na 4.ili 5. katu. Tu sam stao, razmislio i okrenuo se
I sa barbie sam na whatsapp pa rekoh možda je i ova neka nova nada u usponuSve domace whatsappuse osim slatke tajne su prevara. Za strankinje razumijem zasto ide Whatsapp jer ne znaju hrvatski, a mi ne znamo portugalski I spanjolski barem vecina nas, dok za domace nema razloga da dogovor ne bude pozivom.
Koja barbie? Jel miramarska?I sa barbie sam na whatsapp pa rekoh možda je i ova neka nova nada u usponu
Ja sam nasjeo na a bon foru kad su pristavci imali frendice koje su angazirali da pricaju na poziv. Sram me ali sta cu. Cesto sam u bg,, imaju i oni takvih prevaranata kolko oces, tamo i batine poberes ak dodjes u stan i ne predas svu lovuHaha imaju novu metodu prevare, sad ne traže bon nego novce u sandučić. Nadam se da će jednog od tih prištsvca netko uhvatiti i razbiti mu glavu
Da, još na njezinim počecima, mislim da je negdje bliže autobusnom bilaKoja barbie? Jel miramarska?
Patim za sexom s tom barbi. Pa ona jedinstvena isto,, ni nje nam nema vise☹Da, još na njezinim počecima, mislim da je negdje bliže autobusnom bila
Inace,, barbi ne tipka na whatsapp. Nema ona vremena za to kako je rekla,, netko to radi umjesto njeI sa barbie sam na whatsapp pa rekoh možda je i ova neka nova nada u usponu
Mislim španskoA koji je kvart
Preko poruka ali me u jednom trenutku zvala na wapJel pricala sa tobom ili preko poruka?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|