Pa kakva joj usluga hoce se ljubit oral bez zastite jel dopusta u usta svrsavanje?Varaš se!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakva joj usluga hoce se ljubit oral bez zastite jel dopusta u usta svrsavanje?Varaš se!
Moram pitat, jel ona ima veze s majom spansko, cuveno duboko grlo?Aktivna je Maja cijelo vrijeme ali ima stalne. S vremena na vrijeme izbaci oglas, bas sam sad naletio na oglas i vidio da je broj telefona isti:
![]()
Masaže !
Lijepa djevojka (30 god) pruža usluge profesionalne masaže, te ugodnih i opuštajućih masaža. Prostor ugodan, parking…www.oglasnik.hr
Ema črna siget?To je slatka tajna. Ima oglas na P.O. pa prati kad objavi I nazovi.
Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.Moram pitat, jel ona ima veze s majom spansko, cuveno duboko grlo?
Ne, ova je bas dubokogrlasica. Plavusa, niza, tak srednje 30te god, slatka u faci, nema je vec jako dugo na PO, valjda ima stalne. A mozda bi mogao posjetiti ovu ako se davi u kurcu, koliko cepa?Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.
Jel bio tko kod nje,ja sam dogovorio za veceras.Anastasija opet u Zagrebu https://share.google/RSmdeCGth9GiqgWqn
Javi detaljeJel bio tko kod nje,ja sam dogovorio za veceras.
50eur masaža i oral, svršavanje početak u usta pa ga izvadi i nastavlja po usnama i licu. Ili po želji kako se dogovoriš.Ne, ova je bas dubokogrlasica. Plavusa, niza, tak srednje 30te god, slatka u faci, nema je vec jako dugo na PO, valjda ima stalne. A mozda bi mogao posjetiti ovu ako se davi u kurcu, koliko cepa?
Fejk je. Nikad ništa ne šalji, lova na ruke.![]()
Matea💕
Opušteno druženje u mom prostoru u Zagrebu moguc dolazak na adresu 27 godina slike stvarnewww.oglasnik.hr
Bio netko kod ove, ja ju zvao kaze 100/30, dolazi navodno i kod tebe samo prvo saljes 50e, jel bio netko da znam
Da li si bio kod nje?Jel bio tko kod nje,ja sam dogovorio za veceras.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|