ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moram pitat, jel ona ima veze s majom spansko, cuveno duboko grlo?
Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.

Ne bih znao na koju misliš, možda i jest, jer se davi u kurcu al nije bas neko duboko grlo. Bio sam prije nekih 2 tjedna kod nje nakon godinu dana i promjenila je lokaciju na kojoj je bila dok sam bio redovno kod nje, Bele Bartoka u Prečkom, i sad se nalazi u unutrašnjosti kvarta iza konzuma na Zagrebačkoj Aveniji poslje Antunovića (Velika crvena zgrada), a to bi bilo Špansko pretpostavljam ako me google maps ne vara (ne poznajem ZG najbolje). Ulicu i broj sam zaboravio nažalost.
Ne, ova je bas dubokogrlasica. Plavusa, niza, tak srednje 30te god, slatka u faci, nema je vec jako dugo na PO, valjda ima stalne. A mozda bi mogao posjetiti ovu ako se davi u kurcu, koliko cepa?

Bio jučer u Zagrebu. Išao bez rizika jer mi je dosta fejkova. Odem do Viki (Emma), i vrata otvori druga cura. Okret. Iako je cura bila lijepa ali stvarno mi je dosta prevara. Išao kod famozne Brune. Dođem ispred ulaznih vratiju, i traži me da se vratim za 1 h jer ima neki problem. Na kraju sam se snašao, ali za jedan sat igranke, gubio sam se po gradu tri sata.. užas.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh