🫶 Julia uzivo i c2c
Julia diskretno i uredno kod i c2c radim i videouradje zabavljamo 🫦 zgodna cura mlada 22 god moje slike autenticne…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo i mene zanimaIma tko koju da je u zaprešiću,ovaj vikend sam tamo pa bi bilo odlicno da je u blizini
Je li to ona sto kaze da je u zelinskoj?Iskustva?Javio sam se,trazi kao preko uplatince,neke fore,da ima seficu itd..![]()
Petra Zagreb ❤️
U Zagrebu sam neko vrijeme Slike su provjereno moje Nudim različite opuštajuće masaže, i ostale usluge masaža,…www.oglasnik.hr
Di se nalazi ta od 26?Bio jučer kod ove što ima 26, ona ali slike retuširane, ima trbušćić. Usluga tako tako boji se svega, pregledava jhonsona 100 puta prije nego ga stavi u usta. Tak da nije baš nešto
Ima više brojeva.Da ja jednom i pitam. Netko moze nešto iz prve ruke reci o ovoj curi?![]()
Cekam te !
Zdravo! Ja sam Bella, samo na kratko u tvom gradu da ispunimo sve tvoje fantazije i dobro se provedemo zajedno. Čekam…www.oglasnik.hr
Ova je u prometu duže vrijeme.Jel zna ko kaj o ovoj mački![]()
Mačak - voliš li obline ?
Mačak - voliš li obline i prave jah . . Dođi i uživaj u mojim odajama. Kod mene možeš sve. Moje slike, vrhunski ugodan…www.oglasnik.hr
Nije rekla,kaze da Javi lokaciju nakon neke uplatnice.. Haha ,tipa neka koja traje 24h pa joj das potvrduJe li to ona sto kaze da je u zelinskoj?
Ma prevara.Nije rekla,kaze da Javi lokaciju nakon neke uplatnice.. Haha ,tipa neka koja traje 24h pa joj das potvrdu
Ako volis starije dame onda ok. Ali...gle. Nije za preporuku. Iskreno. Stara je 2 kata iznad Pantere ili iza Plodina N.zg. Preko puta Peveca. Jedino sto je ok je prostor. Veinu vremena nije sama, a kada nije sama 2 je u ormaru..Ta druga je ova:![]()
Ljupka damica .
Ugodna profinjena plava gospođa 53 godine pruža sve vrsta masaža. Za fetišiste posebno lijepa stopala. Možeš podijeliti…www.oglasnik.hr
bio ko???? Kakva je usluga i gdje se nalazi. O njenom broju pisalo se u vž temi pa me baš zanima jel dama operira tamo i vamo![]()
Jbt ovo bi došao samo da prestrašim ovu u ormaru, okrenuo se i otišao.Ako volis starije dame onda ok. Ali...gle. Nije za preporuku. Iskreno. Stara je 2 kata iznad Pantere ili iza Plodina N.zg. Preko puta Peveca. Jedino sto je ok je prostor. Veinu vremena nije sama, a kada nije sama 2 je u ormaru..Ta druga je ova:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/crna-dama-45-g-oglas-6409784
Sta se tice prve za koju pitas...reci cu ti samo dobra je zenica, korektna ali vise ne. Ali zato ova druga teta to je vec druga prica. Ima tu posla oko nje samo tako. Cak i moja preporuka. Veliki veliki minus je sto su zajedno a nemaju 2 sobe.
Izaci iz ormara dobiva novo znacenjeAko volis starije dame onda ok. Ali...gle. Nije za preporuku. Iskreno. Stara je 2 kata iznad Pantere ili iza Plodina N.zg. Preko puta Peveca. Jedino sto je ok je prostor. Veinu vremena nije sama, a kada nije sama 2 je u ormaru..Ta druga je ova:
Sta se tice prve za koju pitas...reci cu ti samo dobra je zenica, korektna ali vise ne. Ali zato ova druga teta to je vec druga prica. Ima tu posla oko nje samo tako. Cak i moja preporuka. Veliki veliki minus je sto su zajedno a nemaju 2 sobe.
Ova druga u ormaru je Ruža iz ljubav je na seluAko volis starije dame onda ok. Ali...gle. Nije za preporuku. Iskreno. Stara je 2 kata iznad Pantere ili iza Plodina N.zg. Preko puta Peveca. Jedino sto je ok je prostor. Veinu vremena nije sama, a kada nije sama 2 je u ormaru..Ta druga je ova:
Ne vjerujem da je to Ruža, ona radi sama, ima prostor u limenci....tam blizu INA benzinske...Ova druga u ormaru je Ruža iz ljubav je na selu
Dat Ruži pet kuna da ode na pivo i mir![]()
Jesi siguran da je ona? Pa ima ona svoj prostor za tzv.masažeAko volis starije dame onda ok. Ali...gle. Nije za preporuku. Iskreno. Stara je 2 kata iznad Pantere ili iza Plodina N.zg. Preko puta Peveca. Jedino sto je ok je prostor. Veinu vremena nije sama, a kada nije sama 2 je u ormaru..Ta druga je ova:
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|