Mozart
Well-known member
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lolita-21-god-oglas-5019947 
Jel ju itko uspjeva dobit? Znam da sam dosadan al nikak ju nemrem dobit

Jel ju itko uspjeva dobit? Znam da sam dosadan al nikak ju nemrem dobit

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mnogo puta (nazalost) se desilo da ta zenska koju pohvale, svi zivi i nezivi navale na nju, pa onda ona si digne cijenu. I onda smo svi u kurcu. Jos jedno povisivanje cijena ce biti u prvom mjesecu kad se uvede do kraja euro, tad ce zenska koja je sad 500kn iliti 67€, zaokruzit ce na 70€, sto je kakvih 5% poskupljenje. A za tih 70€ u Wellcumu jebes Rumunjke koje su visoke, mrsave, i mogu manekenke biti.Znas sta sam skuzio, po ovim recenzijama… kad netko naleti na grobarku odma svi pisu a kad je dobra 20% ljudi to napise koda ju skriva… pa nije sapun ljudi dajte i nama malo mesa dosta smo salate jeli
Normalna cijena bi trebala biti 50€…Mnogo puta (nazalost) se desilo da ta zenska koju pohvale, svi zivi i nezivi navale na nju, pa onda ona si digne cijenu. I onda smo svi u kurcu. Jos jedno povisivanje cijena ce biti u prvom mjesecu kad se uvede do kraja euro, tad ce zenska koja je sad 500kn iliti 67€, zaokruzit ce na 70€, sto je kakvih 5% poskupljenje. A za tih 70€ u Wellcumu jebes Rumunjke koje su visoke, mrsave, i mogu manekenke biti.
Ma zvao sam valjda 20 puta i nikak dobit. Jer volim istrazit trzisteTa spada na crnu listu.Sere sa slikama!
Trebalo bi bojkotirati da, ali kad imas tulipane koji placaju 500kn za glupe masaze, i njima je to super. I onda normalno ove zenske kaj se karaju, pa nisu one glupe da se karaju za 300, a ove dobivaju 500.Normalna cijena bi trebala biti 50€…
Tako je van lijepe naše
Sve iznad 50€/30min treba bojkotirati…
Mislim na ove sa PO…
Da vidiš kako bi se red napravio
Vani je prostitucija legalna. Kod nas nije pa su cijene vise,zbog rizikaNormalna cijena bi trebala biti 50€…
Tako je van lijepe naše
Sve iznad 50€/30min treba bojkotirati…
Mislim na ove sa PO…
Da vidiš kako bi se red napravio
Nem a to veze,Vani je prostitucija legalna. Kod nas nije pa su cijene vise,zbog rizika
Slazem se, tamo su bolje za tri klase za istu cijenuMnogo puta (nazalost) se desilo da ta zenska koju pohvale, svi zivi i nezivi navale na nju, pa onda ona si digne cijenu. I onda smo svi u kurcu. Jos jedno povisivanje cijena ce biti u prvom mjesecu kad se uvede do kraja euro, tad ce zenska koja je sad 500kn iliti 67€, zaokruzit ce na 70€, sto je kakvih 5% poskupljenje. A za tih 70€ u Wellcumu jebes Rumunjke koje su visoke, mrsave, i mogu manekenke biti.

A reci nam kako cura izgleda u licu i tijelo…Ja bih rekao da jesu, ima ubojite cice, no meni nije dala ništa drugo osim b2b za prvi put, iako mi se čini da bi se možda dala nagovorit, simpa je cura

Inace udara stalne i od danas mislim da radi tako da samo zovijel zna netko dal ova jos radi? bilo mi je dosta dobro iskustvo pa bi rado ponovio, ja sam zvao i mobitel joj ni ne zvoni
Nina 50
Nina 55, poziva kulturnu gospodu na druženje u svom ugodnom i diskretnom prostoru. Sve slike su moje. Javljam se samo…www.oglasnik.hr
U tijelu vidis na slikama valjda, ima malo spekeca, ali još u dozi kad je sladak i lijepo raspoređen.A reci nam kako cura izgleda u licu i tijelo…

daa to znam da udara stalne, pricala mi je da sam imao srece da mi se javila jer se inace ne javlja nepoznatima. jebemu nisam vidio ranije, probat cu sutra, al hvala na obavijestiInace udara stalne i od danas mislim da radi tako da samo zovi
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |