ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Marina Dom Sportova

Dogovor lagan, ona vrhunski MILF od svojih 50-ak godina, crnka, sisata, odlično pušenje sa svršavanjem u usta. Taj užitak koštao me 70€.

Nisam ju pitao za sex, može li kakva informacija za sex i koja je cijena za sat vremena?
To je vec GIlF. Milf bi bio od 35 do 50 godine po meni. Sve iznad 50 godine je Gilf, doduse nekome tko je stariji I neka od 50- tak godina moze biti Milf😄.

Marina Dom Sportova

Dogovor lagan, ona vrhunski MILF od svojih 50-ak godina, crnka, sisata, odlično pušenje sa svršavanjem u usta. Taj užitak koštao me 70€.

Nisam ju pitao za sex, može li kakva informacija za sex i koja je cijena za sat vremena?
Dali još masira na onaj stari kauč? Davno sam bio prvi put kod nje dok je imala oko 35 godina, tada je sve to obavila na madracu na podu. Nakon toga bio sam još par puta ali uvijek na kauču

Pozdrav drugari,
Mislim da sam pročitao bar 100 prethodnih stranica i sve ukupno ništa nisam zaključio sem da je ponuda domaćih devojaka baš loša.
Sve što su vam bili dobri komentari je ili bez linkova ili oglasi više ne postoje.
Jedino što sam uspeo je da nadjem neki stari oglas od Mia 26…

Ako je neko voljan da ostavi još neki link i opis za lokalne cure (ne babe), rado ću se odužiti iskustvima za Beograd

sem da je ponuda domaćih devojaka baš loša.
Ni meni nije jasno zasto je ovako mala ponuda hrvatskih cura. Po meni bi se svaka zgodna cura u Hrvatskoj trebala bavit ovim poslom. Doslovno ne postoji posao na kojem mozes zaradit toliki novac s toliko malo truda i rada. Nema mi nista gore nego kad vidim neku zgodnu mladu djevojku koja radi u KFCu za 1500 eura a moze bez problema zaradjivat 5 puta vise u ovom poslu.

Marina Dom Sportova

Jel dobra? Tragovi koristenja jako vidljivi?
Kakav je oral, ako kazes da guta
I na koji si je broj dobio

Ovdje pišem svoja iskustva.

Plavuša iz Nehajske. Izgledom nije baš nešto, sise male ispuhane. Po meni 40 + godina? Pozitivno kod nje: čist uredan prostor, čisti ručnici, nikada nije zajebala dogovor da se ne javi ili slično, svršavanje u usta, prstenjačenje u šuleta i pičku, ne buni se previše, možeš baš fino nabijati, ne gleda na sat, možeš više puta svršiti. Minusi: žena iako je čista i uredna ima neki svoj specifični miris, nema anala, zubi u kurcu.
Uglavnom radi u večernjim satima.

Zaključak: ako ste navecer u gradu a nemate pametnijeg posla, nazovite i razvalite je ko glupaču

Maja selska/zagorska. Žena svojih 40 + godina. Crna kosa, vitka, visoka, sise dvojka. Nema svršavanja u usta, poze može po želji, ne gleda na sat, možeš više puta svršiti i dobro je nabijati. Zna cesto zajebati za dogovor, pa se ne javljati.

Prostor je promijenila, sad je malo uredniji nego što je bio.

Sad nemrem naći oglas ali Zoe/Selin/Kiara.

Iako su neki imali negativnih iskustava moja su više nego pozitivna. Imam osjećaj kao da karam neku frendicu koju znam 10 godina. Opuštena spika. Mladja cura za ostale odrone s PO premija. Čista, mirišljava, stan uvijek uredan. Dobijem GFE, 69, poze koje hoću. Anala nema. Svršavanje u usta definitivno plus. Imas svojih pola sata ili sat koliko si platio. Uvijek sam super korektan prema njoj i uredan, pa takvu uslugu i dobijem nazad.

Znam da je dosta ekipe s njom imalo negativna iskustva ja eto nikad. Sad sreća ili nesto treće ne znam.

Amy iz Rijeke znala povremeno doći i u zg. Ružna i glupa ko kurac. Sex nikakav. Stan neuredan. Jedino pozitivno sto radi Anal. Preko telefona bahata, a kad joj zabiješ dva prsta u šuleta, cvili ko kujica.
Uglavnom ko kurton za jednokratnu upotrebu.

Ana Rudeš - svi je hvale, meni eto nije nesto sjela tako da necu ponoviti, no podrzavam ekipu kojima je super. Može se s njom sve osim anala.

Baba kod Pointa. Prvo te malo voza oko zgrade, da krivu adresu pa je nazovi, sad predji cestu, pa idi ravno. Na kraju kaze točnu adresu. Bio i okrenuo se na vratima.

Dea Siget. Jača krupnija cura (nabijena nije debela) , kratko ošišana. Uvijek dočeka gola iza vrata. Masaža leđa fenomenalna. Ako si platio pola sata onda toliko i ostaneš. Oral i sex. Navodno više ne prima nove? Nisam bio dugo.

Naša draga Panterica. Sve se već zna o njoj. Mislim da je žena primila bar 10000+ kurčina u karijeri. Spaljena do daske. Vrijeme je malo pregazilo ali da se još otići kod nje. Super korektna. Čak mi je jednom spustila 50%cijenu jer sam brzo svršio. Osobno da sam gradonačelnik dao bi joj ulicu ili trg u novom Zagrebu.

Tina Siget - više ne radi ali nekad je bilo 500 kn s Analom. Ta je žena bila zmaj - isao si kući pjevajući.

Elokventna Iva/Pamela - nekad ordinirala u Zapruđu. Ekipa imala same pohvale na nju i zato sam je pokusavao dobiti preko godinu dana. Kad mi se konačno javila totalno me razočarala. Iako je sex bio ok, pričala non stop kako ne voli mlađe, te zasto sam je zvao 5 puta taj dan, čak je stavila alarm na mobitelu točno pola sata i sad kao gotovo.

Na ovaj oglas se javljala poznata Baba iz bunara. Prvi put me zajebala, dogovorim sve dodjem pred zgradu ne javlja se. Ok, ajmo drugi put. Dogovorim drugi dan sve,nazovem ispred zgrade i kaže mi baba pa pozvoni mi. Gdje da ti pozvonim koje prezime??? i prekine mi, i ne bi se više javila. Sad već lud smislim kako da se osvetim. Odem jedan dan oko 15 h, ono bilo ljeto temperature 35+. Nisam se namjerno 3 dana otuširao smrdim ko kurac. Kad javi se baba i kaze pozvoni. Zvonim ali ne mogu vrata otvoriti još baba bahata na telefon kako sam glup itd. I dolazi mala po mene (slična ovoj na slici crvena kosa mislim da je perika) pitam je u liftu čiji je to bio glas, mala mi sere televizor. Reko Jel može Anal kaze nekad mogu, nekad ne ali to ti je još 40 eura gore. Reko ajmo ovako ako možeš platim ti. Na tuširanje nisam otišao već sam joj smrdljivi kurac nabijao u usta ko budala. Poslje sexa reko ajmo u guzu. I fino mi
Ovdje pišem svoja iskustva.

Plavuša iz Nehajske. Izgledom nije baš nešto, sise male ispuhane. Po meni 40 + godina? Pozitivno kod nje: čist uredan prostor, čisti ručnici, nikada nije zajebala dogovor da se ne javi ili slično, svršavanje u usta, prstenjačenje u šuleta i pičku, ne buni se previše, možeš baš fino nabijati, ne gleda na sat, možeš više puta svršiti. Minusi: žena iako je čista i uredna ima neki svoj specifični miris, nema anala, zubi u kurcu.
Uglavnom radi u večernjim satima.

Zaključak: ako ste navecer u gradu a nemate pametnijeg posla, nazovite i razvalite je ko glupaču

Maja selska/zagorska. Žena svojih 40 + godina. Crna kosa, vitka, visoka, sise dvojka. Nema svršavanja u usta, poze može po želji, ne gleda na sat, možeš više puta svršiti i dobro je nabijati. Zna cesto zajebati za dogovor, pa se ne javljati.

Prostor je promijenila, sad je malo uredniji nego što je bio.

Sad nemrem naći oglas ali Zoe/Selin/Kiara.

Iako su neki imali negativnih iskustava moja su više nego pozitivna. Imam osjećaj kao da karam neku frendicu koju znam 10 godina. Opuštena spika. Mladja cura za ostale odrone s PO premija. Čista, mirišljava, stan uvijek uredan. Dobijem GFE, 69, poze koje hoću. Anala nema. Svršavanje u usta definitivno plus. Imas svojih pola sata ili sat koliko si platio. Uvijek sam super korektan prema njoj i uredan, pa takvu uslugu i dobijem nazad.

Znam da je dosta ekipe s njom imalo negativna iskustva ja eto nikad. Sad sreća ili nesto treće ne znam.

Amy iz Rijeke znala povremeno doći i u zg. Ružna i glupa ko kurac. Sex nikakav. Stan neuredan. Jedino pozitivno sto radi Anal. Preko telefona bahata, a kad joj zabiješ dva prsta u šuleta, cvili ko kujica.
Uglavnom ko kurton za jednokratnu upotrebu.

Ana Rudeš - svi je hvale, meni eto nije nesto sjela tako da necu ponoviti, no podrzavam ekipu kojima je super. Može se s njom sve osim anala.

Baba kod Pointa. Prvo te malo voza oko zgrade, da krivu adresu pa je nazovi, sad predji cestu, pa idi ravno. Na kraju kaze točnu adresu. Bio i okrenuo se na vratima.

Dea Siget. Jača krupnija cura (nabijena nije debela) , kratko ošišana. Uvijek dočeka gola iza vrata. Masaža leđa fenomenalna. Ako si platio pola sata onda toliko i ostaneš. Oral i sex. Navodno više ne prima nove? Nisam bio dugo.

Naša draga Panterica. Sve se već zna o njoj. Mislim da je žena primila bar 10000+ kurčina u karijeri. Spaljena do daske. Vrijeme je malo pregazilo ali da se još otići kod nje. Super korektna. Čak mi je jednom spustila 50%cijenu jer sam brzo svršio. Osobno da sam gradonačelnik dao bi joj ulicu ili trg u novom Zagrebu.

Tina Siget - više ne radi ali nekad je bilo 500 kn s Analom. Ta je žena bila zmaj - isao si kući pjevajući.

Elokventna Iva/Pamela - nekad ordinirala u Zapruđu. Ekipa imala same pohvale na nju i zato sam je pokusavao dobiti preko godinu dana. Kad mi se konačno javila totalno me razočarala. Iako je sex bio ok, pričala non stop kako ne voli mlađe, te zasto sam je zvao 5 puta taj dan, čak je stavila alarm na mobitelu točno pola sata i sad kao gotovo.

Na ovaj oglas se javljala poznata Baba iz bunara. Prvi put me zajebala, dogovorim sve dodjem pred zgradu ne javlja se. Ok, ajmo drugi put. Dogovorim drugi dan sve,nazovem ispred zgrade i kaže mi baba pa pozvoni mi. Gdje da ti pozvonim koje prezime??? i prekine mi, i ne bi se više javila. Sad već lud smislim kako da se osvetim. Odem jedan dan oko 15 h, ono bilo ljeto temperature 35+. Nisam se namjerno 3 dana otuširao smrdim ko kurac. Kad javi se baba i kaze pozvoni. Zvonim ali ne mogu vrata otvoriti još baba bahata na telefon kako sam glup itd. I dolazi mala po mene (slična ovoj na slici crvena kosa mislim da je perika) pitam je u liftu čiji je to bio glas, mala mi sere televizor. Reko Jel može Anal kaze nekad mogu, nekad ne ali to ti je još 40 eura gore. Reko ajmo ovako ako možeš platim ti. Na tuširanje nisam otišao već sam joj smrdljivi kurac nabijao u usta ko budala. Poslje sexa reko ajmo u guzu. I fino mi dala Analno. kad sam polazio kaže još 40 eura. Reko drugi put. Naravno da nisam platio.

Pa me zajebite i drugi put.

Eto toliko za veceras.

Bilo je još ovih dosta kod kojih sam bio jednom ali nemaju oglase pa nema smisla pisati.

Ako netko ima nesto za preporuku nek piše (naročito koja ne gleda na sat)
Pozdrav. Koliko naplacuje Iva? Vidim oglas,pa cu probat nazvati mada ju je tesko dobiti

Evo jedna recenzija s moje strane nakon dugo vremena, nisam bio u akciji od 11og mjeseca i iskreno dosadilo mi je lagano, dok nisam vidio

Nakon što je kolega @Ante Up potvrdio da nije fejk profil odma sam se dao u dogovor i napravio izlet iz Istre za Zagreb jer je ovaj bonbonćić točno ono što tražim i nisam je htio propustit. Cura ima velik potencijal iako je mlada i doduše zbog neiskustva i ajmo reći iskrenosti ima neke minuse koji bi mogli odbiti neke od vas. Dogovor je jednostavan i nema komplikacija, dogovorio sastanak par sati unaprijed i dala je ime ulice a pola sata prije susreta daje i kućni broj...zasad lokacija blizu kvatrića....na ulasku me dočekuje prezgodna cura u normalnom outfitu (traperice i majica) što bi odma mogao biti minus nekima jer smo navikli na seksi veš odma na ulasku ali meni nije smetalo nimalo...izuvanje na ulasku, pita kako si i tako neke sitnice i daje upute za tuširanje te daje ručnik koji je zapravo čist i ne smrdi po vlazi sto je inače slučaj kod svake naše kod koje sam ja bio...stan je simpatičan i čist, apartman za iznajmljivanje ako sam dobro skonto...također kupaonica je čista i uredna što je isto čudno za domaću curu...po izlasku iz tuša cura i dalje obučena 🤣 i puši cigaretu (onu koja se zagrijava samo bez dima skoro) tako da ne smrdi stan nimalo po cigaretama što mnoge od nas inače smeta...ponudila čašu vode...dok je pušila tih minutu dvije smo ušli u razgovor i cura voli pričat i razgovarat i baš je ugodna i može se s njom naširoko, djeluje inteligentna i pametna...zašto kolega kaže da nije od priče to neznam ali i sam kaže da nije poseban pa.valjda zato...šala mala....kad je popušila skinula se i tu sam osto paf, crveno čipkasto rublje na kakvo imam fetiš a tijelo savršeno da nemože bolje bit (tko voli male mršave fit cure)...bavila se sportom a i sad ide u gym tako da je avion mala, guza ko dvije savršene lopte, cice preslatke dvojkice...sljedeća stvar koja bi mnogima mogla biti minus je da cura nije samoinicijativna i ajmo reći čeka instrukcije, kroz sve sam je navodio i jasno rekao što bi htio i kako bi htio, tako da samo strpljenja i polako s njom jer cura radi sve što joj se kaže i nisam čuo nijedno ne od nje...pošto ja u poslu imam iskustva s ljudima koji čekaju instrukcije i govorim im sta i kako da rade, a nekad i više puta jedno te isto, imam strpljenja i nisam imao očekivanja da mi čita misli kao što to rade neke iskusnije kolegice...prvo sam joj reko da mi malo pozira da je vidim sprijeda i odozada pa je usljedilo ljubljenje (uzeo sam dodatno GFE opciju da ne misli neko da sam ja poseban a kolega nije), cura ima aparatić a to mi je fora, ljubi se s jezikom i to jako slatko, što je rijetkost za naći...pogledam je nakon ljubljenja, ona se smješka.. onda sam je cijelu obljubio i izlizao pa tracko po njoj i igro se s guzom koja je presavršena za moj pojam...netreba joj ni širit guzove da bi se vidla pica, savršena je za prone bone...nakon što sam udovoljio potrebi da je ispipam i izljubim pogledam je i ona se i dalje smješka pa smo krenuli na pušenje bez, gdje sam htio da me matira da imam više vremena za odmor prije druge ture...još jedan potencionalni minus je što nema nekog napaljivanja i oblizivanja kite, drka ga pa stavi u usta i gore dole do pola kite, dobro puši iako nema one GFE senzualnosti da ga stavlja pa vadi pa malo jaja i takve stvari, ali proba ga gurnut i do kraja prema grlu kolko god joj stane s vremena na vrijeme, nema gag reflex kolko sam skonto...također što duže traje blowjob to više radi ruka a manje usta...plus je što sam probao gurat prst u pičkicu da vidim da li prolazi i nista nije rekla na to pa sam nastavio dok me obrađivala..svaki put kad ga izvadi iz usta dok drka me pogleda i pruži smješak...nakon par minuta sam se obilno istreso nakon duge apstinencije i bio sam zasran tolko da sam otišo pod tuš jer maramice nebi pomogle...po povratku iz tuša je ponovo zapalila pa je uslijedila pauza i tu dolazimo do još par minusa koje puno vas (nas) ne voli ali ja sam istolerirao: dosta provjerava telefon, i dosta srži distancu dok smo razgovarali ali reko neka popusi u miru, bio sam pušač pa imam razumijevanja, masažu u pauzi ili nešto slično nije ni spomenula i mislim da ni nezna da je to neka standardna praksa da zabavljaš klijenta između 2 runde ali ne uzimam za zlo jer da sam je tražio masažu ja sam siguran da bi me zajahala i masirala, ponavljam cura je jako poslušna i to je jako seksi, čim je popušila sam joj reko da mi dođe da se mazimo i odma mi se uvalila u zagrljaj tako da nije nemarna nego jednostavno nezna šta i kako, naravno uz smješak...dok smo se malo jos mazili sam reko da želim opet pušenje da ga probudi i da onda idemo na sex...probudila ga je bez problema u 69 pa sam rekao da stavi kondom ali kod stavljanja kondoma se desio klasicni problem padanja kite, ali ga je svejedno nekako probavala stavit i trudila se dok je sjedila na meni međutim bio je premlohav pa sam predložio da ide u doggy i nekak sam ga utrpo mekanog i odma se probudio kad je ušo i seks je tekao nesmetano...pica je mala i slatka...ona se zna super namjestit za doggy i full me napalila, skupila je noge, naguzila se a ispod guze su se nazirali prstici od nogu ufff...potom je uslijedila misionarka i svršavanje po tijelu naravno gledam je dok svršavam i opet smješak ufff...ostalo je još 10 min pa sam se otuširo i lego nazad na krevet ali ona se već obukla jer je zimogrozna ali ne pali klimu jer se klijenti požale da im je prevruće...tako da smo popričali još malo svaki na svojoj strani, obuko sam se, još se malo izmazilo i poljubili se i tu je bio rastanak...šteta 250€/1h + GFE dodatak 50€ = 300€ koji su mi zasad rekord s obzirom da je samo 1h ali ne žalim ni centa, meni je bilo predobro iskustvo i drago mi je da sam otišao, cura je baš nešto novo tako da preporučam makar za probu...GFE je više ispao friends with benefits ovaj puta ali i to je super...za kraj par napomena, cura se ne ljubi sa svakim, ako joj ne sjedne osoba nemože se ljubit (nemogu se ni ja sa svakom ljubit, npr. Ana Kovač mi je simpa al bi mi bilo gadljivo nju poljubit ili je lizat zbog prljavog stana i upitnika oko njene higijene) pa je razumijem po pitanju toga...dosta ljudi je traži bez kondoma, nije joj jasno kakvi su to luđaci i nema šanse da da bez, spremna je i izbacit klijenta iz stana radi takvih gluposti i tu je podržavam...ona je iskrena cura i još nezna glumit da podilazi klijentu da bi on ispao zvijezda večeri pa ako ste bezobrazni ili vrijeđate ili provocirate ona je tip koji ce se bez zadrške posvađati i prepirati pa će Vama ispasti da je bezobrazna ali stvarno nije, samo je iskrena, mlada i nezna prešutit ko prave profesionalke koje se znaju napravit lude da udovolje klijentu...može se učiniti da Vas želi zapričati da izgubite vrijeme jer je stvarno komunikativna, ali iz svog iskustva s tim mlađim curama znam da kad se zapričaju zaborave na posao, ukipe se i fokus im je na razgovoru tako da ih samo treba malo trgnut i rec sta da rade dalje hehe....dobiva brdo poruka i ne stiže sve to pohvatat pa se nemojte ljutit ako nema odgovora, možda ste već dvadeseti taj dan koji se javio....uglavnom s ovom curom će svatko dobiti koliko daje pa neće svi imati isti scenarij kao ja, pun smješaka, možda nekome bude namrgođena šta ja znam, ne zato što sam ja poseban, nego zato što ona reflektira vašu pojavu a ja ih sve volim nasmijavat prije i za vrijeme i poslje seksa da maksimalno opustim atmosferu...to bi bilo to..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh