bbb1986
Well-known member
Ma budala pusti ga.Pa već je napisano zašto, slike su skidane s drugih stranica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma budala pusti ga.Pa već je napisano zašto, slike su skidane s drugih stranica...
Ma ovaj bbb za sve govori da je fejk. Napravi reverse image search i tjt. Cijenim trud ak je bio i uvjerio se da je fejk ali on samo laje okoloNe bih u detalje tko je budala. Samo cu reci sljedece:
- imas oglas gdje ne postoji cura i naravno da su slike fejk - TO JE FEJK
- imas oglas gdje postoji cura, ali nije ni priblizno slicna slici -TO JE FEJK
- imas oglas gdje je cura slicna slici i opisu - TO NIJE FEJK (recimo stari oglas od Barbie)
- imas oglas di je cura bas na slici, sto je rijetkost - TO NIJE FEJK (recimo novi oglas od Barbie)
Ja tako definiram sto je fejk i zato sam pitao sto je tebi fejk.
Ti bi stari oglas od Barbie proglasio fejk i propustio vrhunsku trebu, ali ok. Postujem i tvoju klasifikaciju oglasa, ali nemoj stvarati pomutnju.
Kad odes i vidis da cura nema veze s oglasom onda tako i reci.
Kad odes i vidis da cura dobro izgleda i da je slicna oglasu, i to reci.
Kad nazoves i trazi bonove, i to reci.
Nemoj pausalno ocjenjivati na temelju svog velikog istrazivackog rada koji se svodi na to jesu li fotke prave. Rijetko koja ima prave fotke
Ok vidi se da si budaletina. Ako su slike skinute sa interneta onda je fake oglas!!Ne bih u detalje tko je budala. Samo cu reci sljedece:
- imas oglas gdje ne postoji cura i naravno da su slike fejk - TO JE FEJK
- imas oglas gdje postoji cura, ali nije ni priblizno slicna slici -TO JE FEJK
- imas oglas gdje je cura slicna slici i opisu - TO NIJE FEJK (recimo stari oglas od Barbie)
- imas oglas di je cura bas na slici, sto je rijetkost - TO NIJE FEJK (recimo novi oglas od Barbie)
Ja tako definiram sto je fejk i zato sam pitao sto je tebi fejk.
Ti bi stari oglas od Barbie proglasio fejk i propustio vrhunsku trebu, ali ok. Postujem i tvoju klasifikaciju oglasa, ali nemoj stvarati pomutnju.
Kad odes i vidis da cura nema veze s oglasom onda tako i reci.
Kad odes i vidis da cura dobro izgleda i da je slicna oglasu, i to reci.
Kad nazoves i trazi bonove, i to reci.
Nemoj pausalno ocjenjivati na temelju svog velikog istrazivackog rada koji se svodi na to jesu li fotke prave. Rijetko koja ima prave fotke
Ti si budaletina i neiskusan. Svaki oglas ima lažne slike, ali cura postoji, tj. nije fake. Fake su oni watsupovi, bonovi i sl.Ok vidi se da si budaletina. Ako su slike skinute sa interneta onda je fake oglas!!
Uživo... WhatsApp... sve je rečenoJel bio netko možda![]()
Iva 21g uživo Zagreb
sama u stanu, mlada i puna energije imam 21g, zapad Zagreba - Špansko whatsappoglasnik.hr
je fejk je kaže pošalje neki baarkod koji pokazeš na ini i onda njoj daš račun te uplate tako nešUživo... WhatsApp... sve je rečeno![]()
Dobre cice![]()
Prvi put u Zagrebu
Želite li se dobro opustiti? Nazovite me odmah za dogovor termina na mojoj diskretnoj lokaciji, poljupcioglasnik.hr
Jel bio tko?
bio si ili komentiraš sliku?Dobre cice
Upravo provjerio, u porukama traži keš a kada dođeš na adresu onda nazove lik koji pokušava odglumiti ženu i traži bonove. Nisam po prirodi agresivan ali njega bi se gustom platio.
Ne platio već mlatio.Upravo provjerio, u porukama traži keš a kada dođeš na adresu onda nazove lik koji pokušava odglumiti ženu i traži bonove. Nisam po prirodi agresivan ali njega bi se gustom platio.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|