Kojoj ?Ima netko kontakt od one mlade ukrajinke o kojoj se pisalo pred par mjeseci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kojoj ?Ima netko kontakt od one mlade ukrajinke o kojoj se pisalo pred par mjeseci?
Mislim da nije više dostupnaKojoj ?
Kako za kogaNajveci problem u ovom sportu je sto nema ljepih utreniranih djevojaka. Sve su salaste
Koja je bila ta sretnicaKako za koga...ja danas nakon brdo fit cura odlučio otići na P.O. i završio kod klasične cure iz kvarta, mršava, veliko dupe naspram nogu i struka, malo celulita, škembica, izgled prosjek, bez šminke, bez sexy veša, al slatka je bila i baš me naložila više od većine tetki sa EGE...fit su mi dosadile već, iako ih preferiram, i pogotovo ne volim tvrde utrenirane guzice u koje prsti ne probadaju u meso/salo nego su ko kamen, neovisno o veličini...ako se bar malo ne talasa nije to to, pokoji masni šlauf za ugrabit u dogiju i tak to
skinny fat bi se to nazvalo, buce su neka druga kategorija al i one imaju svoju čar
![]()
Lijepo si to opisao, ko da sam tamoKako za koga...ja danas nakon brdo fit cura odlučio otići na P.O. i završio kod klasične cure iz kvarta, mršava, veliko dupe naspram nogu i struka, malo celulita, škembica, izgled prosjek, bez šminke, bez sexy veša, al slatka je bila i baš me naložila više od većine tetki sa EGE...fit su mi dosadile već, iako ih preferiram, i pogotovo ne volim tvrde utrenirane guzice u koje prsti ne probadaju u meso/salo nego su ko kamen, neovisno o veličini...ako se bar malo ne talasa nije to to, pokoji masni šlauf za ugrabit u dogiju i tak to
skinny fat bi se to nazvalo, buce su neka druga kategorija al i one imaju svoju čar
![]()
Koja je bila ta sretnica
Jel moguce da se nije sposobna normalno slikat? To je zapravo i jedini nacin kako cete prepoznat prave od fake oglasa. Djevojke koje imaju prave oglase uglavnom nemaju pojma se slikat dok ove koje su fake imaju najbolje slike.![]()
Druženje 31 g
170/57/3 nudi druženje i masažu u svom diskretnom prostoru i higijena, diskrecija, tuširanje obavezno, moj prostor.www.oglasnik.hr
Ana, svima poznata, bila je plava sad je brineta il neš slično, podjeljenih recenzija na forumu, meni ipak top iskustvo s obzirom na cijenu i šta sam sve doživio na P.O. Prvi put bio kod nje pa da vidim da li ću požalit. Cijena je 70e/30min, radi i na 1h al nisam pitao cijenu. Minus je što mislim da se ne pere između klijenata, ali ipak ne bih sudio jer je djelovala čista.. malo je neuredno kod nje, stan je juga, BJ kao da joj je prvi put al meni se to svidjelo i svašta nešto što većini ne odgovara ali meni je fora...kaže 31 god kao što i piše ali meni djeluje mlađe, pristup prema meni kao klijentu je bio na nivou cura sa EGE, jako draga i ugodna cura, zadržala me nakon akcije i rekla da se ne moram žurit nigdje, ponudila tuš poslije, popričali malo itd..moglo bi se reć da ima GFE potencijal ali nisam se htio ni ljubakat ni lizat..ugl. svi iskusni su bili kod nje i nemam ništa novog za reć pa nema potrebe pisat opširniju recenziju.
![]()
Druženje 31 g
170/57/3 nudi druženje i masažu u svom diskretnom prostoru i higijena, diskrecija, tuširanje obavezno, moj prostor.www.oglasnik.hr
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|