ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)Da… zgodna mala plavusica.. dobro izgleda, usluga nula.. al vrijedi zbog izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)Da… zgodna mala plavusica.. dobro izgleda, usluga nula.. al vrijedi zbog izgleda
I mene zanima moze li se dobiti nesto vise od masaze?ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)
Pa ako nazoves sve ce ti odmah rec, ali daI mene zanima moze li se dobiti nesto vise od masaze?
vidim da opet ima oglas. zanima me jeli depilirana i dali može finale u ustaUpravo bio, zgodna i simpatična, malo jaca ko voli, pusi dobro bez, sex tri poze sa.
Kod autobusnog kolodvora jos samo danas radi, ja platio 60 eura 15 min
Moze li kontakt?Bio jucer kod Barbie Lutkice.
Lijep docek, ugodna atmosfera. Krenula je s pusenjem , i to vrhunsko odradila, do kraja ga guta. Poslje toga doggy, lagano za pocetak poslje bas nabijanje, sama se nabija i suradjuje u svemu kao sto je kolega napiso gore negdje. Sve preporuke !
Jeste svi gotovani u PM ,Moze li kontakt?
Zadnje dvije stranice piše bar 5,6 putaJeste svi gotovani u PM ,
Kod ove dogovorio sastanak I dosao na vrijeme. Zovem I nitko se ne javlja, bezuspjesno zvao jos 2 puta I nakon 10 min otisao. Sto je najcudnije bio kod nje 2-3 puta, a ovaj put izvisio. Srecom Utrine mi nisu daleko, pa nisam puno vremena izgubio.
Uletila je bolja kombaKod ove dogovorio sastanak I dosao na vrijeme. Zovem I nitko se ne javlja, bezuspjesno zvao jos 2 puta I nakon 10 min otisao. Sto je najcudnije bio kod nje 2-3 puta, a ovaj put izvisio. Srecom Utrine mi nisu daleko, pa nisam puno vremena izgubio.
Onda bi mobitel bio ugasenUletila je bolja komba
a kakva su ti iskustvaOnda bi mobitel bio ugasenKako god necu ici tamo neko vrijeme.
O.K. Ima ih dvije u tom stanu. Za 70 eura u redu. Vec sam pisao recenziju da se ne ponavljam.a kakva su ti iskustva
Bez uvrede, ali gotovo sigurno je problem u tebi. Nikada u 5 godina bavljenja ovim sportom mi se nije desilo da dođem pred zgradu i da izvisim, a kamoli nakon više dolazaka...Kod ove dogovorio sastanak I dosao na vrijeme. Zovem I nitko se ne javlja, bezuspjesno zvao jos 2 puta I nakon 10 min otisao. Sto je najcudnije bio kod nje 2-3 puta, a ovaj put izvisio. Srecom Utrine mi nisu daleko, pa nisam puno vremena izgubio.
niš bez čvrste rezervacijePozdrav zanima me dali je tko probao Tia_169 plavi oglasnik iz Bjelovara traži prije za rezervaciju ?
.a možda ga je zadnji put obrisao o zavjesu?Bez uvrede, ali gotovo sigurno je problem u tebi. Nikada u 5 godina bavljenja ovim sportom mi se nije desilo da dođem pred zgradu i da izvisim, a kamoli nakon više dolazaka...
Ne brini, dogodit ce ti se, pa me bas zanima hoces li reci da je problem u tebiBez uvrede, ali gotovo sigurno je problem u tebi. Nikada u 5 godina bavljenja ovim sportom mi se nije desilo da dođem pred zgradu i da izvisim, a kamoli nakon više dolazaka...
Reko da je zgodna, mlada dobrog izgleda… pristup i usluga u kurcu.ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)
Ova je visa klasa za PO. Nije to fufica tipa Barbie. Da,dobro izgleda i ,da ,ima oko 30. Nije za svakogaReko da je zgodna, mlada dobrog izgleda… pristup i usluga u kurcu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|