Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je! Za svaki slucaj kazes 41I kazes da imas cca 40 godina. Ja rekao 35 pa bio premlad. Poslije vise nisam zvao.
Ja nisam poslije pokusavao, tako da ne znam kako je kod nje.Tako je! Za svaki slucaj kazes 41![]()
Bar za nju ima dosta recenzijaJa nisam poslije pokusavao, tako da ne znam kako je kod nje.
spamana ti glavaNemaš ti ničiji broj, samo spamaš ovdje...
spamana ti glavaNemaš ti ničiji broj, samo spamaš ovdje...
daj još na par grupa pošalji
Piše da je naša, al nema broja, ima netko možda neki kontakt?
Slike su fejkIskustva?![]()
Mlada Mia čeka samo tebe za zabavu, nudim uživo i online 🍒
Mlada djevojka 160/53/2 sa vlastitim prostorom Slike su moje - bez neugodnih iznenađenja (mogu dokazati) Diskrecija je…www.oglasnik.hr
Koji je tvoj problem ? Objavio sam u dvije grupe, ako nemaš šta pametno reć, nekad je bolje šutitdaj još na par grupa pošalji
Ove su ti provjerene:Imo ko kakvu preporuku za danas u zagrebu inace nisam iz zagreba pa neznam tu nist
Točno je to. Čak su sad i počele sa forama da se jave na telefon, kažu lokaciju, a kad dođeš na lokaciju traže te da platiš bon na pumpi. Meni se to dogodilo prije dva tjedna, a glas joj je bio jebozovan do jaja. Nudila, sve i svašta, a kad dođeš na lokaciju ćorak. Isti dan otišao Kolumbijki da me utješi i sve dogovorio preko Watsuppa.A I oglas je fake Ako je whatsapp. Samo je od slatke tajne whatsapp legitiman kad govorimo o domacim curama.
ovako skrivanje face je disturbing
Piše da je naša, al nema broja, ima netko možda neki kontakt?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|