dr.kadzija
Active member
nije ti to oglas nego pravi salon na petrovoj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontakt?U subotu bio ma masazi u salonu Petrova ,htio sportsku masazu,mlada curka krenula masirat odlicno masira,nakon 10 min pitam ju da ga malo nategne sto je odmah prihvatila i odradila hj fenomenalno,moze se dirati,najbolje od svega cijena 35e a curka kojih 20 22god,za ponoviti svakako,ako zeli tko probati neka se javi pvt
To je fejk oglas,tako da ne znam gdje di bio![]()
Hot-Anaaa
Sexy crnokosa djevojka 27 godina 167 visoka 55 kg Grudi 3 Želiš li me probati, zelis li uploviti samnom u svijet…www.oglasnik.hr
Nije ona na slikama, ali izgleda jako blizu tome. Sise dvojka, guza manja. Koza mekana.
Minus je kaj dosta prica i sve hoce na brzinu. Nakon malo "poduke" bila je oke. Volim na kraju HJ pa se tu dosta potrudila.
Minus, veli ljubljenje od toga dobio 3 puse. Nije mi toliko bitno ali opet.
Lokacija, kod arene
100E pola
150E sat
Nebi ponovio jer sma ju morao "uciti".
Kako je to fejk oglas? Pogledaj moje recenzije ne pisem gluposti, pa valjda mozes vjerovati kaj sam napisaoTo je fejk oglas,tako da ne znam gdje di bio
Hajde ne talasaj, nikakav lažni oglas, cura je prava...To je fejk oglas,tako da ne znam gdje di bio
Ne mami ljude ne prevaruHajde ne talasaj, nikakav lažni oglas, cura je prava...
Dali joj se moze svrsiti po licu i u usta?![]()
Hot-Anaaa
Sexy crnokosa djevojka 27 godina 167 visoka 55 kg Grudi 3 Želiš li me probati, zelis li uploviti samnom u svijet…www.oglasnik.hr
Nije ona na slikama, ali izgleda jako blizu tome. Sise dvojka, guza manja. Koza mekana.
Minus je kaj dosta prica i sve hoce na brzinu. Nakon malo "poduke" bila je oke. Volim na kraju HJ pa se tu dosta potrudila.
Minus, veli ljubljenje od toga dobio 3 puse. Nije mi toliko bitno ali opet.
Lokacija, kod arene
100E pola
150E sat
Nebi ponovio jer sma ju morao "uciti".
Kakve diskrecije, kupi broj i zoviGospodo, situacija sljedeća. Na putu za Zg sam, ali mogu samo na wapp dogovarati zbog diskrecije. Molim Vas, neki kontakt od normalne i zgodne. Hvala unaprijed.
Preporuka, da se ne jebem sa traženjem?Kakve diskrecije, kupi broj i zovi
Ne zeli to.Dali joj se moze svrsiti po licu i u usta?
Meni rekla da moze planiram sutra otici...
pitaj, pa nam recenziraj![]()
Dodi i provedi se, Martina😘
Javite se na WhatsApp: ATRAKTIVNA 170/62/3, 33 god., umiljata, u svom svom ili vašem prostoru. Dođi i opusti se.…www.oglasnik.hr
Zna netko nešto?
Fejkpitaj, pa nam recenziraj
Koji? Ima ih nekoliko...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|