Dr Zelenko
Active member
Meni je rekla, u povjerenju, da najviše od svega voli popušit dobru katoličku kurčinu, i da voli gutat spermu jel od toga ima čišči ten i bolju krvnu sliku jarane moj!Ja bi ovu profesoricu. Zanima me voli li pusit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je rekla, u povjerenju, da najviše od svega voli popušit dobru katoličku kurčinu, i da voli gutat spermu jel od toga ima čišči ten i bolju krvnu sliku jarane moj!Ja bi ovu profesoricu. Zanima me voli li pusit
Hhahahahaah ti ne znaš o čemu pričaš...Daj malo pogledaj iskustva s njom i komunikaciju s njom...Praviš se pametanVjerujem. Mislim da se je za bunila oko cijene. Zvat ću je opet. Jednostavna zena. Sve se da dogovorit sa njom ako znaš kaj hoćeš. Ako zamuckujes i netko je neodkucan naravno da zena poludi.
Bravo za tebe dečko drago mi je da si nekaj napokon dogovorio a ne samo truć srać...Sretno i slobodno neku recenziju nabaci...Kada komentiraš nemoj generalizirati nego piši svoja iskustva.Oprosti decko. Ako si ti naletio na njen bezobrazluk. Kaj ja imam sa tim.ja sam dogovorio sa njom veceras u 20h
Ona me ne zanima baš ni malo, ima puno boljih i normalnijih curaSvoja iskustva ne dijelim ovdje. Potrudi se da Uspijes sa njom stupit u kontakt
Pa i ti umoci
Ovo je forum za razmjenu iskustava…Svoja iskustva ne dijelim ovdje. Potrudi se da Uspijes sa njom stupit u kontakt
Pa i ti umoci
To je ona koja svaki dan ima lažne slike![]()
Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
Itko išta o njoj, da sada ne kopam i tražim...
Hvala na info...Ajde nabaci neku za koju znaš da je kvaliteta...Nema mi cure danas i tražim nešt da se izguštam.To je ona koja svaki dan ima lažne slike
Nisam bio, mene isto zanima. Ako ti se da, da pikneš recenziju.![]()
Simpatična plavuša!
Simpatična plavuša 40g.170/57/3 za pristojnu gospodu pruza opustajuce trenutke u svom ili tvom prostoru. Bez sme.www.oglasnik.hr
Sve dogovorio za danas...Ajde mi recite koja je priča da ne idem na drugi kraj grada bzvz
Ma nije problem budem tu nabacio i njezinu i još par recenzija...Samo da mi netko potvrdi da nije pušiona teška jer idem na drugi kraj grada.Nisam bio, mene isto zanima. Ako ti se da, da pikneš recenziju.
![]()
Simpatična plavuša!
Simpatična plavuša 40g.170/57/3 za pristojnu gospodu pruza opustajuce trenutke u svom ili tvom prostoru. Bez sme.www.oglasnik.hr
Sve dogovorio za danas...Ajde mi recite koja je priča da ne idem na drugi kraj grada bzvz
Ma ionako je otkazala, umorna je i gotovo za danas...Hvala tiPretraga
forum.ljubavni-oglasnik.net
Tako i pise da otkazuju…Ma ionako je otkazala, umorna je i gotovo za danas...Hvala ti
Daj nabaci neki savjet za danas vidim da ti kužiš priču.Tako i pise da otkazuju…
Kad klikneš na link….
Mislim da si sačuvao lovu,ne očajavaj…
Sad ti je vec pomalo i kasno…Daj nabaci neki savjet za danas vidim da ti kužiš priču.
E jbg sada pa petak navečer je kaj je moguće da niti jedna dobra nije na posluSad ti je vec pomalo i kasno…
Najbolje ti je od 10-14h probati riješiti…
Nedjeljom se ni ne trudi,možda tek predvečer…
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|