Um... To ti je transvestit...Neko zna više?![]()
transica23g čeka te u centru (uživo ili online) - Seks - Ljubavni oglasnik
Tip top transica 23g Bi se druskala sa konkretnim likovimaljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Um... To ti je transvestit...Neko zna više?![]()
transica23g čeka te u centru (uživo ili online) - Seks - Ljubavni oglasnik
Tip top transica 23g Bi se druskala sa konkretnim likovimaljubavni-oglasnik.net
Juhuu…Um... To ti je transvestit...
guza stvarno takva?![]()
Zgodna plavuša!
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio sam kod ove male plave. Reko bih 30 i nesto, mala fkt, 160 cm, lijepe sise 3, fini b2b s oralom bez za 400, keks ne radi (tako kaže).
Ovo sve skupa zadovoljavajuće, ali..
Stan je mali i star, kupaona poluraspadnuta, faca tak tak.
I ono najbitnije, higijena. Veli ona ne moraš se cijeli tuširati, nego samo njega properi
Ponovio ne bih zbog stana i higijene.
Inače akcija na strunjači na podu u sobi od 5 m2

Ema siget je magija uzitka?
Kako do EmeEma siget je magija uzitka?
NijeEma siget je magija uzitka?
A koga si ti nazvao ? Ena nikada , ali bas nikada nije nekoga zajebala u dogovoru . Nju je teško dobiti , ali kad padne dogovor , nema zajeba .Danas misleci da je Ema ova Magija uzitka zovem tu magiju i dogovorim za 20 min da dolazim na laniste ...kad sam dosao nema odgovora .....
Ema - Siget je jedna od rijetkih cura koje nikada nisu zajebale dogovor . Poštena cijena , poštena usluga . Jedna od najboljih svih vremena . O njoj bi se mogao napisati udžbenik o kurvarluku . Kao osoba izuzetna i poštena .Ma ja se zajebo, mislio sam da je taj oglas magija uzitka od Eme....ali nije....tako da Magija uzitka oglas ta me zajebala
Nadam se da cu nekako doci do njeEma - Siget je jedna od rijetkih cura koje nikada nisu zajebale dogovor . Poštena cijena , poštena usluga . Jedna od najboljih svih vremena . O njoj bi se mogao napisati udžbenik o kurvarluku . Kao osoba izuzetna i poštena .
Ja sam se isto nadao, ali od toga nema ništa . Moraš uložiti 100.000-150.000 puhova , odraditi 100-150 djevojaka .N
Nadam se da cu nekako doci do nje
Ta mala je živa bolest . Ne preporučujem nikako . Tko mi ne vjeruje neka ide tamo . Prije svega totalno ne profesionalni pristup , ti se oblačiš , drugi ulazi u stan i gledate se kao kolege od jebacine , možete otići kasnije na cevape u Kraljice .Mala plava? Znas iz osobnog iskustva?
Bio sam,nemogu reci simpaticna je…ali losi uvijeti
Tu malu plavu sam jebao za 500, ali nije mi bilo ništa posebno. Žalila se da se zeznula jer nisam odmah svršio pa se morala malo više mučiti.Mala plava? Znas iz osobnog iskustva?
Bio sam,nemogu reci simpaticna je…ali losi uvijeti
Samo stalne dugogodisnje vip musterije aMogao bih spomenuti još nekoliko izuzetnih cura , ali ću pokušati izbjeći taj izazov , da ne ispadne da nekoga reklamiram .
Uglavnom , sve najbolje su odavno van oglasnika , još uvijek sve rade , ali lagano bez pritiska . Većina njih radi u svojim prostorima gdje i žive .
Ma da, masaža je dobra ali u sexu je mrtvo puhalo. Žalila se čak da mi je prevelik, a nije nego prosječan.Znaci treba je malo potaknuti…![]()
Nije to lak posao, ostavlja tragaEkipa evo jedan osvrt na Leonu, koja se vidim sad i rebrandirala u neko drugo umjetničko ime.
Danas ju sreo uzivo, na jarunskom placu, i izgleda skroz oronulo, valjda je zato uvijek solidan polumrak kod nje. Ne kažem ja da je kod nje losa akcija, izuzev kompliciranog i gotovo uvijek kašnjenja oko dogovora.
Ali da ta zena ulaze barem malo koliko očito ulaze u gudru, mogla bi 10 godina ako ne i 15 vladati sad već milf kategorijom, ali ovo je stvarno jadno i sramotno koliko smo mi zapravo jadni kad ona prolazi pod sami vrh ponude.
Posjećivao sam ju kad se tek počela oglasavati, povremeno bi u krizama i nestašicama otišao tamo di je ziher, a nju kad dogovoriš to i je ziher, ali brate danas gledam prvo jel je pa nije, pa ona mene pa ja nju, pa neugodno skretanje pogleda, uglavnom eto, ranije sam stavljao sa bivšim nickom koji je blokiran recenzije, ona je bila među njima, pa tako kratak osvrt na kako uzivo izgleda.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|