Nije to ta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to ta
LorenaNije to ta
Namijeravao sam otici kod ove, jel si bio ?Nije to ta
Namijeravao sam otici kod ove, jel si bio ?
Živi smo josIma li sta tu na forumu ljudi oženjenih i u dugim vezama koji karaju sa strane ?![]()
ti ne karas kurve u dupe?Ti se nije posral u autu??
Trackanje i drkica..Namijeravao sam otici kod ove, jel si bio ?
Bio sam ja par puta, nije losa ona, draga je i ljubazna, masaža je ok, ništa posebno.Lorena
Pregledao sam sve cure i Lorenu nisam nasa, pa otvaram temu. Jel Lorena jos radi? Ne mogu naci noviji oglas a i broj koji imam ne radi.forum.ljubavni-oglasnik.net
ljubavni-oglasnik.net
Jesi poduzetan?![]()
WHAT'S UP - Seks - Ljubavni oglasnik
Poduzetan muskarac pozeljno da se javi . Malo nam za srecu treba.ljubavni-oglasnik.net
Uspio tko dogovorit nesto sa ovom mackom iz Zg-a?
Jesam daJesi poduzetan?
Je radi u poduzecuJesi poduzetan?
Radi samo sa stalnim,tako da ti ne vrijedi ni pitatJEL JEBO NETKO SKORO ONU zanimljivasam ?
Tocno tak..![]()
Zgodna plavuša!
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio sam kod ove male plave. Reko bih 30 i nesto, mala fkt, 160 cm, lijepe sise 3, fini b2b s oralom bez za 400, keks ne radi (tako kaže).
Ovo sve skupa zadovoljavajuće, ali..
Stan je mali i star, kupaona poluraspadnuta, faca tak tak.
I ono najbitnije, higijena. Veli ona ne moraš se cijeli tuširati, nego samo njega properi
Ponovio ne bih zbog stana i higijene.
Inače akcija na strunjači na podu u sobi od 5 m2
Kaj to bas svima kaze tak da samo njega properes malo i to je to? Sad nez jel ona zaključila da si frisko opran, ne smrdis itd pa zato. Ali najbitnije! Jel ona masna od prosloga kaj je bio na masazi? Meni je kod tih b2b maserki super sto se ajmo rec moraju otusirati od prosloga, bar su marina i sara uvijek bile ciste kad idem na b2b, a ova?![]()
Zgodna plavuša!
Dođi kod mene i opusti si um i tijelo uz super masažice u mom ugodnom prostoru. Nazovi za detalje.www.oglasnik.hr
Bio sam kod ove male plave. Reko bih 30 i nesto, mala fkt, 160 cm, lijepe sise 3, fini b2b s oralom bez za 400, keks ne radi (tako kaže).
Ovo sve skupa zadovoljavajuće, ali..
Stan je mali i star, kupaona poluraspadnuta, faca tak tak.
I ono najbitnije, higijena. Veli ona ne moraš se cijeli tuširati, nego samo njega properi
Ponovio ne bih zbog stana i higijene.
Inače akcija na strunjači na podu u sobi od 5 m2
Odlicnaa jeJEL JEBO NETKO SKORO ONU zanimljivasam ?
ljubavni-oglasnik.net
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|