mikulicsven
Well-known member
Imaš dvije Tee na Krugama (bar su bile dvije).Pošto ima brdo stranica i spama, molim za preporuku 2-3 cure, provjereno dobre, sutra sam u Zagrebu.
Ovo mi je zapelo za oko, listajući PO:
Ako je to ta Tea o kojoj je bilo pisano, onda mislim da neću ni tražiti dalje:
![]()
Vatrena plavuša Tea 29 željna avanture
Želis nezaboravan provod? BEZ LAŽNIH SLIKA? Onda sam ja prava za tebe. SLIKE 100% MOJE, DISKRECIJA 100%…www.oglasnik.hr
Za ovu je netko pitao, ali nema odgovora, valjda još nitko nije bio:
![]()
Vatrena crnka 27 g nudi ugodna druženja. Visoka i vitka 😘
Crnka nudi ugodna druženja galantnoj gospodi uz diskreciju i higijenu. 177 v, 65 kg, grudi trojka, moje slike. Isklj.…www.oglasnik.hr
Po opisu, ovo je moj tip djevojke
![]()
Brineta bujnih oblina, 22 godine!
Visoka brineta jače guze i bokova poziva te u svoj prostor na razne masaže. Speak english. Čekam tvoj poziv.www.oglasnik.hr
Za ovu je možda bilo nešto govora, ali ne stignem upamtit to sve:
![]()
Erotik djevojka!
EROTIK DJEVOJKA 35god., 175/65/5, vatrena sexy plavuša, druženje s ozbiljnim situiranim gospodinom u diskreciji. Moj…www.oglasnik.hr
ZAGREB - Jel bio tko?
Ne, to nema veze sa Viky iz Folnegovićeve (Viky je vitka, lijepa, pristojna, elokventna i suradljiva cura duge plave kose), isto tako vidim da su je neki zamijenili sa guzatom crnkom Viki koja je neko vrijeme radila kod restorana Trnjanka (bolje da sam otišao na janjetinu).  Ja bih to ljudima...
				Ova koju si ti linkao ti ja ne bih osobno preporučio. Nema 29, ima škembu i tu na slikama je skriva ručnikom. Njoj sam se okrenuo. Ova druga Tea iz mog linkanog posta je meni osobno super. Odluči sam