ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dakle, još jedan dokaz da cure koje se oglašavaju na PO u 99% slučajeva nemaju veze sa oglasom. Javim se na broj, cura govori hrvatski sa zagrebačkim naglaskom, 80/140, Zapruđe, Novi Zagreb. Uputim se do adrese, dobijem šifru za ući, ulazim u zgradu, apartman...
Vrata otvara ogromna cura u ogrtaču (ne toliko visoka koliko krupna), mlada, ali nema veze sa slikama na oglasu, ni približno, i na lošem engleskom počinje razgovor, prekidam je i pitam gdje je cura sa oglasa, kao ne razumije, pa je pitam gdje je cura sa kojom sam dogovarao... uglavnom pozdrav i okret.
Frende... 😱 😱 😱 😱

0/10
Nekakva ciganka/albanka. Jedino kaj je dobro na njoj je tijelo. Morao ju nagovarati da skine grudnjak, koji kurac. Na kraju ga je samo spustila.
Otpocetka je red alert. Nije ponudila rucnik, niti da se otusiram, al dosao sam otusiran.
Pocela pusiti i nakon minuti okret na doggy i veli "Ajmo ajmo, svrsit". Reko polako ovo, izmjenili dve poze, ona na meni i skine se s mene i pocne drkati, ono ko sivonja ga nateze, reko lakse i skini kondom pa moze hj. Ona veli "Ne moze, pa da mi svrsis po rukama". Ja ostao paf. Proslo 12 13 min, i velim ajd dogg onda, veli ona max 2min i gotovo. Rekao platio sam pola sata. Na kraju sam maznuo u doggiju, jedva svrsio.

Jos cijelo vrijeme dok sam bio u njoj, onim siptarskim glasom prica, ajde svrsi, i jos neke stvari.

Zadnji put da idem na Oglasnik.
Ege provjerene, malo vise platit i osjecat ce postovano.

Tldr.
Bolje da sam 100E stavio na crno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh