dr.kadzija
Active member
ne isplati, za 70 da, ovo sad je suluda cijenaKontaktirao plavokosu. Kaze pola sata 120 eu. Jos prije godinu dana je bilo 70 eu pola sata. Ne znam isplati li se ici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne isplati, za 70 da, ovo sad je suluda cijenaKontaktirao plavokosu. Kaze pola sata 120 eu. Jos prije godinu dana je bilo 70 eu pola sata. Ne znam isplati li se ici.
Kako se zove na oglasuEvo sad sam joj pisao pa ćemo vidit ko laže?
Zoe, prije toga KiaraKako se zove na oglasu
Ja sam bio zadnji put kod nje prije nekih 4 mjeseca pola sata je bilo 90 eu, stoga je moguce da je sad 1h 150 eu.Evo sad sam joj pisao pa ćemo vidit ko laže?
Meni nije to radila, a niti mi je to ikada ponudila.Ako guzu liže mene više neće vidjet. Jel si siguran da je baš tako bilo?
Meni nije to radila, a niti mi je to ikada ponudila.
Jel radi ta ljepoticaaSroljo jadni, ne spominji zlonamjerno ime i prezime te cure![]()
Ako ćeš info, ne radi, gadi joj se to..a moždaradi samo onima sa depiliranim cupkom
![]()
Covjece nase se mogu nabrojiti na prste ruke, a ti bi I uvjete postavljaoHtio bih ako mi mozete preporucit neku nasu hrvaticu (ne strankinju) koja je mala i niska, da ima dobro tjelo (da nema puno masti i da trenira). Idealne proporcije bi mi bile da je oko 160cm i da ima oko 50kg.
Ma pusti ga, zahtjevan je, ali svejedno, mogli bi mu neku preporučitiCovjece nase se mogu nabrojiti na prste ruke, a ti bi I uvjete postavljao![]()
Ima jedna, al samo kad se popenje na štiklePozdrav ljudi. Zanima me ima li koja visoka 185cm+?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|