Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel se isplati otic? kakvu picku ima![]()
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Vratila se silva
Ja joj posalo poruku na whatsapp cekam odgovor izgleda mi predobro na slikama tako da mislim da slike nisu njene![]()
Djevojka lijepih oblina
Sexy cura, 25 godine, poziva te na Najbolje druženje samo kod mene, Moj prostor, klimatiziranwww.oglasnik.hr
jel imamo kakve info o ovoj?
teški fejk![]()
Djevojka lijepih oblina
Sexy cura, 25 godine, poziva te na Najbolje druženje samo kod mene, Moj prostor, klimatiziranwww.oglasnik.hr
Pička ba ko oko u stare prasicejel se isplati otic? kakvu picku ima
Zasto kazes fejk bio si kod nje iliteški fejk
Kako je mogao biti kod nje ako je fejkZasto kazes fejk bio si kod nje ili
Ne razmijem zasto placaju oglas, kakva vrsta prevare je u pitanju? Evo sinoc ista situacija sa oglasnikom sve fake, svi bi samo napaljivanje preko telefona. Pricam o oglasima koji su dati tjekom veceri, niko normalan majke mi, a ove sto preko dana rade se naravno ne javljajuAj malo bolje pogledaj slike na PO, zblajhane sa photoshopom ili čim već.
Možda i neka AI slika...
zvao ja.. veli 80/30 komplet. i da zovem telefonom kad se odlučim jedno sat prije..![]()
Djevojka lijepih oblina
Mozes rec ako znas ili moram sad onda trazit unazad?Imaš bar 500 postova o njoj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |