ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svima. Evo da da vama podijel. Dogovorim. Termin u 18h
.kad sam dosao. Zovem a doticne isključila broj. Adresa Gustava Krkleca 3.!neznan da li je jos nekog iz igrala
O njoj ti nazalost nema nijedna pozitivna recenzija. Iduci put dobro provjeri di ides

Kako me zaznula ona šta sam prije stavio post, zvao ovaj oglas. Javila se , b2b 70€, ostalo dogovor u prostoru. Stan je blizina Kvatrića. Kolko sam shvatio više ih je. Stol za masažu, ponuđeno tuširanje prije i poslije.Cura sa oglasa je niža, dosta jače guzice i bokova, ima i trbuha. Cice manje, ali čvrste. Nudi oral 30+ i odnos 50+. Koliko nije neka sreća izgledom, nadoknađuje ponašanjem, al svakako nije nešto šta bi ponovio, pogotovo za tu lovu. Da se dirat svukuda, pa sam i završio ručno. Eto, možda nekome pomogme...

Pozdrav svima. Evo da da vama podijel. Dogovorim. Termin u 18h
.kad sam dosao. Zovem a doticne isključila broj. Adresa Gustava Krkleca 3.!neznan da li je jos nekog iz igrala
Napravila ti je uslugu sta ti se nije javila...
I bolje da se nisi nasao s njom

Ako ces iskreno ja ih 90% jebem bez kondoma i nista. Od Zagreba, Mostara, Banja Luke do Beograda, sve daju za malo vece pare. Davao sam i po 900€ za sex bez ali sve pristaju. Tako da to sto daje bez pa nemoj da te cudi. Ako koja ne da prvi put opet poslije da.
I ti si kao pametan sad,kad si se zadnji put testirao liku na bolestine?

Eto, bio ja.
Plava simpatična i plaha Bosančica, lijepo tijelo, faca tak tak. Da se dirat i mazit, sve radi s kondomom, oral i sex, ne znam za anal. Surađuje u pozama, kolko trdba, ali nema strasti. Higijena super, prostor uredan app blizu Gl. kolodvora. Nagrada 60 teslića za 30 min, nisam zapamtio za sat kolko je...Nije loše za odradit u krizi.

Čini mi se da se na ovom oglasu smjenjuje par cura, u tjednim šihtama, jer kad sam zval pred par tjedana mislim da se javila druga cura, druga tarifa i anal, Utrine, al nisam bio tad...
eto pa možda kome pomogne

Eto, bio ja.
Plava simpatična i plaha Bosančica, lijepo tijelo, faca tak tak. Da se dirat i mazit, sve radi s kondomom, oral i sex, ne znam za anal. Surađuje u pozama, kolko trdba, ali nema strasti. Higijena super, prostor uredan app blizu Gl. kolodvora. Nagrada 60 teslića za 30 min, nisam zapamtio za sat kolko je...Nije loše za odradit u krizi.

Čini mi se da se na ovom oglasu smjenjuje par cura, u tjednim šihtama, jer kad sam zval pred par tjedana mislim da se javila druga cura, druga tarifa i anal, Utrine, al nisam bio tad...
eto pa možda kome pomogne
Isprika, stavio ssm krivi link. Ova se recenzija odnosi na ovi oglas Loraa Blond:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh