Evo i zadnja recenzija za večeras.

Atraktivna plavuša 24 god u diskretnom prostoru znači opuštajuća masaža cijelog tijela, body to body i razne fetiše, za…

www.oglasnik.hr

Dakle ovo mi je jedna od najvećih grešaka valjda ikad. Ženska je u stanu u kojoj joj je pimp, neki cigan koji djeluje kao da će te probost nožem, i kad sam ja bio, u drugoj sobi je radila druga cura, crna, mršava. Ova je bila malo deblja (Anabela) i ako je ona studentica, ja sam nobelovac i doktor astrofizike. Ženska je mlada, ali već je ruina, rekla mi je da je postala mama ful mlada. Dosta je ružna, zapravo, a nije baš ni neka inteligencija. Sise su relativno velike ali ružne i dupe joj je dosta debelo ali je barem okruglo i veliko, što volim. Tad joj je u oglasu pisalo skoro isto kao i sad, kao fetiši, masaža prostate ovo ono. Uglavnom, masaža nula bodova, drkanje i pušenje. Pušila je okej, baš se dala u to, ali nije htjela skinuti gaćice jer je baš taj dan imala mengu. Rekla mi je da radi odlično duboko grlo. Od masaže prostate nema ni m zato kaj ona ne zna di je prostata, ona misli da su to jaja valjda 

Duboko grlo nije mogla napraviti, iako ga je, kažem, fakat okej pušila, bez kondoma. A nije da imam neku kurčinu koja joj ne bi stala u grlo, mojih vrlo skromnih 15-16 centimetara definitivno stane u svako zagrebačko pravo duboko grlo. Brijem da se da i jebati bez kondoma isto :/ - uglavnom, odmah sam je pitao za seks (vidio sam da pokraj kreveta drži kondome i lubrikant), prvo se malo izvrdavala da kao ne radi, a onda rekla da bi inače, ali menga i sve to, ali ako hoću da može pozvati tu curu iz druge sobe i da me mogu njih dvije obrađivati odjednom. Rekoh ne treba, prisjelo mi je i od nehigijene u tom stanu, i od tog cigana u drugoj sobi, bilo mi je žao što se nisam okrenuo na vratima, ali dignut kurac čuda čini ponekad. Pustio sam je da mi popuši, gutala je. Za tristo krznenih i nije neka velika šteta, ali za ponoviti - božesačuvaj.
Izbjegavajte pod svaku cijenu.