ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Netko bio?
kak mislis BIO kad ti u oglasu pise iskljucivo VAŠ prostor

Evo i zadnja recenzija za večeras.

Dakle ovo mi je jedna od najvećih grešaka valjda ikad. Ženska je u stanu u kojoj joj je pimp, neki cigan koji djeluje kao da će te probost nožem, i kad sam ja bio, u drugoj sobi je radila druga cura, crna, mršava. Ova je bila malo deblja (Anabela) i ako je ona studentica, ja sam nobelovac i doktor astrofizike. Ženska je mlada, ali već je ruina, rekla mi je da je postala mama ful mlada. Dosta je ružna, zapravo, a nije baš ni neka inteligencija. Sise su relativno velike ali ružne i dupe joj je dosta debelo ali je barem okruglo i veliko, što volim. Tad joj je u oglasu pisalo skoro isto kao i sad, kao fetiši, masaža prostate ovo ono. Uglavnom, masaža nula bodova, drkanje i pušenje. Pušila je okej, baš se dala u to, ali nije htjela skinuti gaćice jer je baš taj dan imala mengu. Rekla mi je da radi odlično duboko grlo. Od masaže prostate nema ni m zato kaj ona ne zna di je prostata, ona misli da su to jaja valjda :D Duboko grlo nije mogla napraviti, iako ga je, kažem, fakat okej pušila, bez kondoma. A nije da imam neku kurčinu koja joj ne bi stala u grlo, mojih vrlo skromnih 15-16 centimetara definitivno stane u svako zagrebačko pravo duboko grlo. Brijem da se da i jebati bez kondoma isto :/ - uglavnom, odmah sam je pitao za seks (vidio sam da pokraj kreveta drži kondome i lubrikant), prvo se malo izvrdavala da kao ne radi, a onda rekla da bi inače, ali menga i sve to, ali ako hoću da može pozvati tu curu iz druge sobe i da me mogu njih dvije obrađivati odjednom. Rekoh ne treba, prisjelo mi je i od nehigijene u tom stanu, i od tog cigana u drugoj sobi, bilo mi je žao što se nisam okrenuo na vratima, ali dignut kurac čuda čini ponekad. Pustio sam je da mi popuši, gutala je. Za tristo krznenih i nije neka velika šteta, ali za ponoviti - božesačuvaj.

Izbjegavajte pod svaku cijenu.
Slazem se trebao ici dva puta kod nje obadva puta ke zaj prevali nesta puta i dodem tamo nece sejavit pise poruke i kao ne nemoze kasno joj je bolje da i nisam iso... cimnse javi djeluje kao nafiksirana ludakinja

kak mislis BIO kad ti u oglasu pise iskljucivo VAŠ prostor

Jel netko BIO sa damom...

Prostor Veslačka, već dobro poznata erotik djevojka koja je dugo na sceni. Prvo i osnovno, radi se o BBW ženskoj, ne debljoj ni punijoj, nego debeloj ženskoj. Dakle, jedan joj sloj sala kad stoji na nogama prekriva picu. Sise su viseće velike, a ima i pirsing u pupku. Ona je plavuša od nekih 45 godina, u licu nije nešto. Doček je u kožnim tajicama (što posebno volim) i štiklama. Ona sama je jako uredna kao i stan u kojemu radi i živi. E sad usluga. Definitivno se radi o staroj kurabi koja zna šta radi i koja voli kurac. Da se lizati, a i ljubiti, mada ljubljenje baš ne preferira. Pušenje je bez gumice, i ono je vanserijsko. Tako ga uvlači da mi je malo falilo da nakon minut ne svršim, VRHUNSKI. Seks je isto jako dobar te na njezinu smo inicijativu promjenili 4 poze. Da se i lupat po guzi i vuć za kosu. Tarifa je 350 pol sata, sat 600. Unatoč dobrom seksu i pušenju, ne bi ponovio zbog njene debljine koju itekako osjetite kad je na vama. No ljubitelji BBW-a mislim da imaju favorita.

Prostor Veslačka, već dobro poznata erotik djevojka koja je dugo na sceni. Prvo i osnovno, radi se o BBW ženskoj, ne debljoj ni punijoj, nego debeloj ženskoj. Dakle, jedan joj sloj sala kad stoji na nogama prekriva picu. Sise su viseće velike, a ima i pirsing u pupku. Ona je plavuša od nekih 45 godina, u licu nije nešto. Doček je u kožnim tajicama (što posebno volim) i štiklama. Ona sama je jako uredna kao i stan u kojemu radi i živi. E sad usluga. Definitivno se radi o staroj kurabi koja zna šta radi i koja voli kurac. Da se lizati, a i ljubiti, mada ljubljenje baš ne preferira. Pušenje je bez gumice, i ono je vanserijsko. Tako ga uvlači da mi je malo falilo da nakon minut ne svršim, VRHUNSKI. Seks je isto jako dobar te na njezinu smo inicijativu promjenili 4 poze. Da se i lupat po guzi i vuć za kosu. Tarifa je 350 pol sata, sat 600. Unatoč dobrom seksu i pušenju, ne bi ponovio zbog njene debljine koju itekako osjetite kad je na vama. No ljubitelji BBW-a mislim da imaju favorita.
Kakve zube ima?

Kakva je dolje, jel obrijana?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh