RadiAnal ne radi jeli tako?
Bar je tako meni rekla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RadiAnal ne radi jeli tako?
Bar je tako meni rekla
Jel ima tetovažu na ruci ?ST zvir domaca cura al dode tu pa bude dan dva samo.nisam bio ali dogovarali slala slike i video poziv cura po meni jedina koja valja ovdje od domacih al gotovo nemoguce ulovit.dostupna samo predvecer al kazem dode tu na dan dva pa ode split i po srbiji kolko sam vidio
Kad je bila kod mene rekla je da ne radi jedino ako nije sada počela
Nije mi prvi put s njom, samnom je radila, kad je došla kod mene sad zadnji put bolje je bila mirišljava nego ove Brazilke što su nam po gradu...stvarno nema zamjerke osim ako uzmemo u obzir gabarite njezine, ali sve ostalo je uredno.Kad je bila kod mene rekla je da ne radi jedino ako nije sada počela
Koliko eurića?Draga ok, samo jedno 10 kila viska. Bolji karakter nego akcija. Pusenje kako tako, legne i ono…krens malo jace stosce noge odma. Zguza ok ali nista posebno. Svrsio po dobrim prirodnim sisama. Ne bih ponovio jer volim mrsavije ali nije losa.
Znači nije ko sa slike, ja sam dogovarao s njom za večeras ???Draga ok, samo jedno 10 kila viska. Bolji karakter nego akcija. Pusenje kako tako, legne i ono…krens malo jace stosce noge odma. Zguza ok ali nista posebno. Svrsio po dobrim prirodnim sisama. Ne bih ponovio jer volim mrsavije ali nije losa.
Traži a bon![]()
Jel bio ko s ovom ili je ovo isto prevarant ?
Ima neka Milfara što to vodi u gradu, ja sam je bio kontaktirao prije godinu dana i kaže da radi samo klasiku, ništa više, a od poznanika sam čuo kako ima i "nešto više", ali nisam htio bacat pare da se dočepam nakon nekoliko termina možda i pušenja ili pičke...bile su dobre cure sa Ege-a tada u điru pa sam sve pare dao njima...kontakt više nemam od nje..Jeli bio tko na nekoj masaži u gradu tajlandska ili obična da se moglo nešto više?
I mene zanima. Kakva su iskustva sa salonima za masazu?Jeli bio tko na nekoj masaži u gradu tajlandska ili obična da se moglo nešto više?
Ja mislim da toga u Zadru i okolici nema...bilo bi super da ima ovo što si ti napisao takav tretmanI mene zanima to.Da je naša cura ili profi salon za masazu,necu kurabu sa EGE.Treba mi neka senzualna masaza u diskreciji uz solidnu novcanu nagradu.
Čini mi se da postoje dva salona za tajlandsku masažu u zadru, neznam da li tamo pružaju takve usluge, koliko vidim na slikama tajlanđankr su maserke, dok su učile zanat na tajlandu sigurno su to radileJa mislim da toga u Zadru i okolici nema...bilo bi super da ima ovo što si tiapisao takav tretman
To sam ti napisao gore, ja sam meni se čini kontaktirao vlasnicu od tih salona, pa je bilo rečeno da ide samo klasika...Čini mi se da postoje dva salona za tajlandsku masažu u zadru, neznam da li tamo pružaju takve usluge, koliko vidim na slikama tajlanđankr su maserke, dok su učile zanat na tajlandu sigurno su to radile
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|