Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja je zva par put i nikako se nije javilaMeni linija zauzeta
Nikako je dobit
Malo čitaj prije stranice, sve ti lijepo pišeMože li netko dati iskrenu recenziju kako je kod starije žene koja daj Happy end masažu ima oglas na plavom oglasniku
Imas onu staru od 60 i par god na vostarnici u pet neboderaMože li netko dati iskrenu recenziju kako je kod starije žene koja daj Happy end masažu ima oglas na plavom oglasniku
80 eura da ti izdrkaImas onu staru od 60 i par god na vostarnici u pet nebodera
Aeee jbt bice 50-60€ a vec za 70€ imas po 20 min sexa za naci80 eura da ti izdrka
Što se čudite, baba je tu već više od 10 godina, cijena je ko I u kunama kad je radila, nema sexa, izdrka ti ga rukama, stopalima ili među sise...to je to prije je znala i izmasirat dobro pa se i zato išlo kod nje, sad je već ostarila jbg...ko voli nek izvoliAeee jbt bice 50-60€ a vec za 70€ imas po 20 min sexa za naci
Pa ko je tu lud onda
Jel bar ima sise kakveŠto se čudite, baba je tu već više od 10 godina, cijena je ko I u kunama kad je radila, nema sexa, izdrka ti ga rukama, stopalima ili među sise...to je to prije je znala i izmasirat dobro pa se i zato išlo kod nje, sad je već ostarila jbg...ko voli nek izvoli
Imaš moje poruke ranije, sve ti piše, prije je dobro izgledala, iskvarcana i dosta utegnuta, sise ima veće, prije 5-6 godina je odlično masirala kad me nešto boljelo, znao sam i po sat-dva ostat a platio sam 400-600 kn, možeš je dirat svugdje samo neda po sisama i dolje oko pičke, uvijek je uredna i drži do higijene maksimalno, nijednu kurvu nisam vidio da je tako uredna u Zadru ko što je ta stara, samo jebiga, jebat se neda, ali nuru masažu u Zadru sličnu ko kod babe nećeš naći, samo što ne ide u kompletu...Jel bar ima sise kakve
Ima netko nešto ok za predložit sa ege-a?
Veceras bi išao
Al odradi barem manualcaImaš moje poruke ranije, sve ti piše, prije je dobro izgledala, iskvarcana i dosta utegnuta, sise ima veće, prije 5-6 godina je odlično masirala kad me nešto boljelo, znao sam i po sat-dva ostat a platio sam 400-600 kn, možeš je dirat svugdje samo neda po sisama i dolje oko pičke, uvijek je uredna i drži do higijene maksimalno, nijednu kurvu nisam vidio da je tako uredna u Zadru ko što je ta stara, samo jebiga, jebat se neda, ali nuru masažu u Zadru sličnu ko kod babe nećeš naći, samo što ne ide u kompletu...
Nije,cura je malo lipša uzivo Izgledom jebozovna..nema loše recenzije na forumu i sa kolegom jomalandom se slažem za preporukuJe li ovo trolanje ???
Ako se znas sluziti forumom, pogledaj komentare onih koji su bili kod nje. Svi su super oduševljeni, a ti gledaj fotke na EGE jer po njima tocno znas kakva je uslugaJe li ovo trolanje ???
Ima netko nešto ok za predložit sa ege-a?
Veceras bi išao
Poštujem tvoje mišljenje, izgledalo mi je kao zafrkancija...ja sam vizualni tip i to mi je preduvjet za dalje pa onda usluga dolazi na red ako se tebi sviđa super nemam ništa protiv...Ako se znas sluziti forumom, pogledaj komentare onih koji su bili kod nje. Svi su super oduševljeni, a ti gledaj fotke na EGE jer po njima tocno znas kakva je usluga
Naravno da je i vizualno bitno, kod mene nije i presudno. Koji ce mi kua da izgleda top (iako su rijetke) ako nije zainteresirana i samo ceka da prođe vrijeme. Usluga je br 1, lako za vizualne kriterije. Jenny nije top komad, ali uzivo nije uopce ruzna, usluga je na jebenom nivou i rijetko koja se uopce moze svrstati u tu kategoriju.Poštujem tvoje mišljenje, izgledalo mi je kao zafrkancija...ja sam vizualni tip i to mi je preduvjet za dalje pa onda usluga dolazi na red ako se tebi sviđa super nemam ništa protiv...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|