ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo
Mozda sam ja samo zafilma. Uvatila me panika haha. Evo ova skroz druga cura od snimke koju mi je poslala na WhatsApp

A ova trazila sliku a nije tila video call

Meni jucer dvi trazile sliku pa na kraju odusta. Jedna sa po druga sa ege. Kad sam predlozija video call sa drugom naljutila se i pocela vridjat. Zasmrdilo mi na policiju...
Traze selfije jer je pun k ljudi na njihovoj blok listi mene sinoc jedna takoder zenska koja redovito dolazi svake sezone u zadar poslao zahvalila se dosao obavio otisao.
Kako mi imamo forum tako i one imaju blok listu sa klijentima brojevima a isto tako i pozitivna iskustva.Jedna mi prosle godine dosla u moj stan i rekla da nebi dosla da nije cistala pozitivne recezije za mene...to sve govori kako vode osobnu evidenciju sve skupa.
A policija nema veze s tim.Da te i uvate s njom neces bit ti kaznjen nego ona tebe ce samo pozdravit i rec da odes di oces..takav je zakon kod nas.

Traze selfije jer je pun k ljudi na njihovoj blok listi mene sinoc jedna takoder zenska koja redovito dolazi svake sezone u zadar poslao zahvalila se dosao obavio otisao.
Kako mi imamo forum tako i one imaju blok listu sa klijentima brojevima a isto tako i pozitivna iskustva.Jedna mi prosle godine dosla u moj stan i rekla da nebi dosla da nije cistala pozitivne recezije za mene...to sve govori kako vode osobnu evidenciju sve skupa.
A policija nema veze s tim.Da te i uvate s njom neces bit ti kaznjen nego ona tebe ce samo pozdravit i rec da odes di oces..takav je zakon kod nas.
Ja mislija da ide prekrsajna prijava, neka mala kazna mada lako za kaznu nego ostanes zapisan. A taj cirkus mi ne triba

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh