ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Debele iz Poljica. Ima tema o njoj tu. Ja se dog s njom kad san je vidija pun gas
A to je Marija.Zagreb. Takav joj je e-mail. Znam za nju. Bila je aktivna po Zadru cijelo vrijeme do ljeta. Kad nije u Zadru ide u Rijeku, Zagreb, Sarajevo. Nisam s njom nikad imao susret. Nije mi niti malo privlačna.

30 min 150 e malo skupo , ali isplati se
Izgled vrhunski od glave do pete , nista umjetno kos nje sve prirodne , lipe cice te guza jos bolja , ne ljubi se , seks brutalan .... cista 10 ... preporuka

Nemoj pretjerivati sa ocjenama.... Sam si napisao 2 nedostatka.
Kažeš da se ne ljubi. Ona ima 5 profila. U ovom tvom se "ne ljubi", u ostala 4 se ljubi

Jeli ovo fake oglas, zna li tko?
Ako kontaktiraš taj broj imat ćeš vjerojatno susret sa Alejandrom. Ona i Sofia imaju isti broj mobitela, a različite profile. Alejandra je 100% u Zadru, Sofia moguće da nije.

Ako kontaktiraš taj broj imat ćeš vjerojatno susret sa Alejandrom. Ona i Sofia imaju isti broj mobitela, a različite profile. Alejandra je 100% u Zadru, Sofia moguće da nije.
Provjerio sam informaciju iz prve ruke. Kao što sam i pretpostavio, ova Sofia je zapravo Alejandra.

Ljudi kontaktiramo sam jedan oglas s PO,i pošalje mi kontak što ih varam,da ih uznemirvam da su me hakirali,da će me kontakttima objaviti moje poruke jeli me varaju ili je to moguće

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh