ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam jučer na preporuku kolege sa foruma u Skradinskoj kod Belle. Kad sam došao otvorila vrata druga i rekla da ova ima klijenta. Svidjela mi se i ostao sam kod nje. Nikad bolji seks. Dala mi je i svoj privatni broj. Ide sutra u Split i vraća se. Na odlasku sam vidio i Bellu. Izvinila se da je agent zeznuo stvar.
Koja je druga ako se smije znat

Ja san bija samo kod Belle al ista ti je cijena i za ovu garu
100 pola sata, 150 sat
Meni je agent posla slike i reka da biran koju ocu, a i vise zapantija me kolko san puta bija na toj adresi😂
A i kad je dobra roba, ja ne pitan cijenu hahahaha
Imas i to pravo ako je dobra isplati se
A reci mi posto ja nisam bas puno puta bija jel ti pusi s kondomom ili bez meni svaki put samo sa nedaju bez

Imas i to pravo ako je dobra isplati se
A reci mi posto ja nisam bas puno puta bija jel ti pusi s kondomom ili bez meni svaki put samo sa nedaju bez
A nekad se i meni zna desit da doden pa da nece bez,a bija je dogovor
Ne Bella, nego neke druge
Al vise nema sanse, ako doden ima da radi sta je napisano ako nece uzmem lovu i odo
Il cu je pustit da mi popusi sa i uzet pare i otic hahahha, pa nek zove agent, neka mi dode rado cu ga sacekat
Ugl ima bezobraznih da

A nekad se i meni zna desit da doden pa da nece bez,a bija je dogovor
Ne Bella, nego neke druge
Al vise nema sanse, ako doden ima da radi sta je napisano ako nece uzmem lovu i odo
Il cu je pustit da mi popusi sa i uzet pare i otic hahahha, pa nek zove agent, neka mi dode rado cu ga sacekat
Ugl ima bezobraznih da
A ja sam slabo u tom sportu cisto pitam probacu drugi put da mi bez jer to je bas ko da noge peres u carapama

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh