Kamasutra_31
New member

Gabrijela 21 god - 100% diskrecija😈 - Seks - Ljubavni oglasnik
Zanosna crnka duge kose 21 god, mlada ali iskusna ispunjava sve tvoje vruće želje, družila bi se isključivo u tvom

bonovi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu![]()
Gabrijela 21 god - 100% diskrecija😈 - Seks - Ljubavni oglasnik
Zanosna crnka duge kose 21 god, mlada ali iskusna ispunjava sve tvoje vruće želje, družila bi se isključivo u tvomljubavni-oglasnik.net
bonovi??
Ja vec neko vrijeme pokušavam dobiti pa nikako il je mob ugasit il se nejavlja ni na poruku nije odg... jel ima tko kakvu recenziju jel bio
Imas u temi zagrebJa vec neko vrijeme pokušavam dobiti pa nikako il je mob ugasit il se nejavlja ni na poruku nije odg... jel ima tko kakvu recenziju jel bio
Kralj
Ja sam kod Dafne bio u Stupničkoj, ako govorimo o istoj curi. Plava cura, malo niža, vrhunsko tijelo, guza-grudi su odlične. Ne komplicira i odmah prelazi na blowjob. *Najbolji blowjob koji sam doživio. Cura ili uživa u tome ili zna posao. Blowjob je bio čista poezija. Čista desetka.* Toliko me napalila da sam izgubio pojam o vremenu koliko sam ju naprašio u doggyju. 150eurDafne, trenutno u Zagrebu, želi doć u Zadar. Dafne na PO ili Niky na EGE. Samo si nije još sigurna.
Super slatka, opuštena cura sa ful GFE. Nije za lupanje niti grubo, nego voli se žvaliti (ako si nepušać), pušiti opušteno i maziti se.
Imam jako dobro iskustvo s njom. Ovisi naravno kako se njoj ponašaš.
To bi onda bila "nova roba" za vas. ;-)
Javite joj se i pitajte da dođe u Zadar. Ali nemojte onda zajebat situaciju da uzalud ne dođe.
jesi bio kod nje ili??
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |