Pozdrav, dali možeš dati broj od Monike? Unaprijed hvala.ne znam koji ti broj imaš ? ja imam ovaj drugi , na onaj ae više ne javlja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, dali možeš dati broj od Monike? Unaprijed hvala.ne znam koji ti broj imaš ? ja imam ovaj drugi , na onaj ae više ne javlja.
Daj posalji u inboxne znam koji ti broj imaš ? ja imam ovaj drugi , na onaj ae više ne javlja.
pa jesi več bio s njom ili?Pozdrav, dali možeš dati broj od Monike? Unaprijed hvala.
pa jesi več bio s njom ?Daj posalji u inbox![]()
Ne nismo se mogli dogovorit i kasnije je valjda promjenila brojpa jesi več bio s njom ?
To je stari taj imam i jaBio sam s njom 3x....isto mi se vise ne javlja.... imam onaj broj 09......6160...e sad jel to stari ili novi?
da iz VIROVITICE JE ali sad je na moru ima nekog dečka iz mislim Tenje mjesto kod osijeka,, taj ju prati u stopu ne znam dali bi sada htjela za eure ? OTAC JOJ JE OSTAVIO PLAVU ASTRUtj kad serastalaKoja je ta Monika? Neka naša Virovitičanka?
to znam jer sam ja VIROVITIĆAN TJ IZ NJENOG MJESTAda iz VIROVITICE JE ali sad je na moru ima nekog dečka iz mislim Tenje mjesto kod osijeka,, taj ju prati u stopu ne znam dali bi sada htjela za eure ? OTAC JOJ JE OSTAVIO PLAVU ASTRUtj kad serastala
DA TO JE STARI broj ima novi isto A1 091 XXX7162 Nebi sad to javno objavljivao broj ne znam dali se još uvije s time bavi ' SADA JE NA MORU sa dečkom ..ali mislim da bi pristalla jer voli novac i blokirani su jo računi ,Bio sam s njom 3x....isto mi se vise ne javlja.... imam onaj broj 09......6160...e sad jel to stari ili novi?
to je stari otišla je na more sa nekim tipom dečkom mislimBio sam s njom 3x....isto mi se vise ne javlja.... imam onaj broj 09......6160...e sad jel to stari ili novi?
u pravu si slažem se s tobom ja imam njezin novi br ali možda više ne želi to rsditiDecki nemojte tako pisati.....pa ne treba cura probleme imati
danas na Rokovu ima ih ko salate, stalo zovu da dođemjel dočaze mađarice još kod praje na benzinsku i kod automat kluba ?????
...to onda neke lokacije blizini automat-kluba u Virovitici?danas na Rokovu ima ih ko salate, stalo zovu da dođem
dali su događanja Rokova oko kockarnice ili u centru?...to onda neke lokacije blizini automat-kluba u Virovitici?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|