Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to Bosanka?Veliki mesnati klitač ima ona mala bosanka sitna što dolazi jednom mjesečno u ZG, ali nisam je zapazio zadnje vrijeme...
Isto ona Iva, "najzgodnija nova" kako se oglašavala isto ima večeg, ali se nije dala dirat meni
znate li još koju?
Bosanka je na ovom broju 0923982904, javi joj se i dogovori. Ovaj tjedan je u ZG javila mi se SMSom.Koja je to Bosanka?
Imas neki link?
Imam fetiš na veći klitić. Jel ima aktivan oglas u Plavom oglasniku? Nisam pod tim brojem uspio naći u oglasnikuBosanka je na ovom broju 0923982904, javi joj se i dogovori. Ovaj tjedan je u ZG javila mi se SMSom.
bosanka nema oglas, ili ako ga ima ne znam koji je. Rekao sam ti broj pa joj piši poruku ili je zovniImam fetiš na veći klitić. Jel ima aktivan oglas u Plavom oglasniku? Nisam pod tim brojem uspio naći u oglasniku
Je li ti ona mlada cura s losom oralnom higijenom Ili ?bosanka nema oglas, ili ako ga ima ne znam koji je. Rekao sam ti broj pa joj piši poruku ili je zovni
OK joj je oralna higijena, nisam primijetio nista lose... mislim da je cak i oprala jednom zube kad sam dosaoJe li ti ona mlada cura s losom oralnom higijenom Ili ?
ovo bi trebao bit oglas od Ive...Ne znam ima li oglas trenutno..
Isto tak, Iva nema trenutno oglas... mozes je skuzit jer obično ima tekst: elokventna djevojka, najzgodnija nova i sl
majstore, pročitaj na glas kaj sam napisal pa si stavi naglasak kak god hoćešHalo Zvonac, jel naglasak na jednom?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e to se trazi... maserka Mimi je umala takvu, a i ona mrsava Bosanka o kojoj sam pisao, koja se javi poznatima kad je u ZGDali ima koja cura sa ovakvom macom?Pogledajte prilog 4095
Ima maserka Sindi,samo je dlakava macaDali ima koja cura sa ovakvom macom?Pogledajte prilog 4095
Koja je to u oglasuIma maserka Sindi,samo je dlakava maca
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |